Wedden op DOTA 2 ESL One L.A.

Jeroen van den Berg
07.04.2020

Voor al wie houdt van esports wedden met dikke prijzen, opgelet. Op het DOTA 2 ESL One Los Angeles strijden de spelers om een prijzenpot van $1.000.000. Jij kunt inzetten op de winnaar van elke battle.

Wedden op ESL One Los Angeles

Er is meer in het leven dan voetbal en sport. Nu de halve wereld thuis zit wordt online gaming met de dag populairder en daarmee ook het wedden op gaming en esports. DOTA 2 heeft de harten gestolen van vele fans wereldwijd en ook de online bookmakers is dat opgevallen. DOTA 2 speel je met twee teams van vijf spelers die het online tegen elkaar opnemen. Je zet bij de bookies in op het winnende team van een battle maar je kunt natuurlijk ook inzetten op wie de eindtitel van deze ESL One wint.

Het toernooi ESL One Los Angeles zou oorspronkelijk live gehouden in Los Angeles. Door de  pandemie heeft de organisatie echter besloten het toernooi online te houden. Met zestien teams die zich gekwalificeerd hebben startte het toernooi met vier groen van vier teams die in een Best of Three formaat spelen. De twee beste teams naar de play-offs 1 gaan terwijl de laatste twee teams van elke poule de play-offs 2 gaan spelen. Zie je, het is dus net voetbal.

 

ESL Los Angeles - Dota 2 odds

 ©Speedybet

De favorieten van ESL One Los Angeles

We kunnen trots zeggen dat het Nederlandse Team Liquid tot één van de topfavorieten hoort. Nu hoef je niet gelijk je oranje outfits uit de kast te trekken, er zit namelijk geen enkele speler in het huidige team. Het management is wel deels Nederlands met founder, mede-eigenaar en mede CEO Victor Goossens (Nazgul). Als je wilt inzetten op Team Liquid kun je dat doen als het team speelt tegen Unique. Liquid krijgt odds van 1.14 en is dus de grote favoriet. De Dota 2 odds voor een overwinning van Unique staan op 5.30. Ook Team Secret, OG en Team Nigma zijn de grote namen die dit toernooi in actie komen en de odds voor deze teams vind je allemaal bij Speedybet waar er een mooie bonus voor je klaar staat. Als je meer over deze bookmaker wilt weten lees dan zeker onze Speedybet review eens door.

Wedden op DOTA 2 met mooie bonus!

Om het wedden op dit zeer spannende toernooi nog een stuk interessanter te maken hebben we de mooie Speedybet bonus voor je gevonden. Bij deze bonus krijg je nu namelijk 100% van je gestorte bedrag tot € 200 als bonus. Om de hoogste bonus te pakken stort je € 200 en begin je te spelen met €400. Bij Speedybet kun je wel enkel met het zeer veilige Trustly storten. Zet nu in op het spannende DOTA 2 met Speedybet en pak dus gelijk die mooie bonus!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.