Duitsland tegen Noord-Macedonië in WK 2022 kwalificatie

Erik de Kort
30.03.2021

Woensdagavond 31 maart neemt Duitsland het op tegen Noord-Macedonië. De Duitsers staan al op twee overwinningen, Komt daar een derde bij op woensdag?

Makkelijke overwinning op IJsland

Nadat er op zaterdag al nipt gewonnen was van Roemenië in een wedstrijd die bijzonder veel kracht kostte voor de Duitsers en het bovendien nog bijna misging, won Duitsland wel van IJsland. Het stond na zeven minuten al 2-0 door goals van Leon Goretzka en Kai Havertz. De nieuwe generatie lijkt opgestaan bij het Duitse elftal en dat gaat natuurlijk met vallen en opstaan. De klap was hard toen in november Spanje de Duitsers met 6-0 versloeg. Toch is er wel nog wat verbetering nodig want in de match tegen Roemenië kon je duidelijk zien dat Duitsland moeite heeft met sterkere tegenstanders.

Met het aankomende EK, het laatste toernooi van Joachim Low, zal de vorm van Duitsland nog wel wat opgekrikt moeten worden. Bij de Duitsers ontbreken Toni Kroos en Niklas Sule. Timo Werner lijkt samen met Havertz en Sane de aanval te vormen tegen Noord-Macedonië. Van de tegenstander weten we nog niet bijzonder veel en dus voordat we naar de odds gaan kijken van de goksites België, bespreken we het team van Igor Angelovski.

Waar liggen de krachten van Noord-Macedonië?

In Groep J zien we dat Noord-Macedonië op de derde plek staat met evenveel punten als Roemenië Noord-Macedonië wist namelijk na de nipte nederlaag tegen Roemenië wel te winnen van Liechtenstein. Met name de wedstrijd tegen het lastige Roemenië zal Noord-Macedonië enige hoop geven op een goede kwalificatiereeks. In Boekarest werd het 3-2 maar een gelijkspel was meer verdiend.

Tegen Liechtenstein revancheerde Noord-Macedonië zich. Het waren twee goals van Aleksandar Trajkovski die onder andere het verschil maakten in Skopje. Trajkovski was ook al tegen Roemenië trefzeker en deelt hiermee de topscorersplek in groep J. Er is nog iets om hoop uit te putten: van de laatste elf wedstrijden gingen er maar twee verloren. Is een Trajkovski die in vorm is genoeg om voor gevaar te zorgen tegen Duitsland? We gaan snel de betting Nederland odds erbij pakken.

 

Duitsland Polen wedden bij Betfirst

 

©Betfirst

De beste odds vind je bij Betfirst

Wedden op de wedstrijd tussen Duitsland en Noord – Macedonië doe je van alle bookmakers nu het beste bij Betfirst. Je kunt voordat je direct bij deze bookmaker gaat inzetten natuurlijk alvast even onze Betfirst review lezen. Duitsland is favoriet bij de bookies om deze match te winnen. Wedden op Duitsland geeft je nu 1.12. Dat betekent gelijk dat de noteringen voor Noord-Macedonië een stuk hoger liggen. Hier krijg je 22 keer je inzet voor. Een gelijkspel staat met 10.25 mooi in het midden. De bookmakers geven Noord-Macedonië dus geen schijn van kans. Ben jij het hiermee eens? De link hieronder brengt je direct naar de beste odds.