Spanje tegen Duitsland in de Nations League op 17 november 2020

Jeroen van den Berg
16.11.2020

In groep vier van de Nations League staat een topwedstrijd op je te wachten aankomende woensdag. Koploper Duitsland neemt het op tegen nummer twee Duitsland. Bekijk hier de odds bij deze topwedstrijd!

Spanje verliest kostbare punten tegen Zwitserland

Lang leek het erop dat Spanje ging verliezen van de Zwitsers. Als zelfs Sergio Ramos het niet lukt om vanaf de penaltystip te scoren, lijkt de bal er gewoon niet in te willen. Ramos kreeg twee keer de kans om vanaf elf meter de score gelijk te trekken maar kwam dus niet tot scoren. Hoewel een penalty voor Sergio Ramos bijna altijd garant staat voor een goal, was dat op zaterdag net even anders. Halverwege de eerste helft kwam Spanje op 1-0 achterstand. Na een rode kaart voor de Zwitsers kon Gerard Moreno de gelijkmaker kort voor het eindsignaal maken.

Spanje heeft de laatste drie wedstrijden niet kunnen winnen en komt niet al te zeker over momenteel. We vragen ons dan ook af of ze een kans maken tegen Duitsland. Met nog één wedstrijd te gaan in deze poule zal Spanje ervoor moeten zorgen dat ze niet verliezen van Duitsland. Oekraïne staat twee punten achter de Spanjaarden en kan met een overwinning de tweede plek overnemen als Spanje verliest van Duitsland. We gaan zo kijken wat de odds zijn bij de Nederlandse bookmakers online. We kijken eerst nog even naar de vorm van onze Oosterburen en pakken dan gelijk een lekkere bonus mee die bij Fastbet voor je klaarstaat. Wil je gelijk al meer informatie over deze bookmaker dan kun je natuurlijk onze Fastbet review lezen

Duitsland heeft genoeg aan een gelijkspel

Duitsland is koploper in groep 4 en staat een punt boven Spanje. Het verschil met Oekraïne is drie punten en Duitsland heeft dan ook maar een punt nodig om als winnaar van groep vier te eindigen. Net als Spanje kwam ook Duitsland op achterstand maar met goals van Leroy Sane en Timo Werner werd er toch weer gewonnen. Duitsland is nu ongeslagen sinds de nederlaag tegen Nederland in september 2019. Hoewel de Nations League niet de prioriteit is dit jaar kan het wel een mooie boost geven voor het aankomende EK. We gaan een wedstrijd zien tussen twee topteams en laten we dan ook snel naar de odds gaan.

wedden op duitsland spanje met super odds

© Fastbet

De odds en bonus bij Duitsland – Spanje

Dit is eigenlijk een affiche voor een WK of EK finale. We kunnen dan ook niet wachten tot ze aftrappen bij deze prachtige match. We zien dat de odds vrij dicht bij elkaar liggen en dat Spanje zelfs licht favoriet is bij de bookmakers. Voor wedden op Spanje staan de odds op 2.40. Inzetten op een Duitse overwinning staat nu op 2.70 en een gelijkspel geeft 3.35. Spanje moet eigenlijk winnen om zeker te zijn door te gaan in de Nations League? Welk land pakt de overwinning denk je?

Voor je gelijk gaat inzetten raden we je wel nog even aan om de Fastbet bonus te pakken. Omdat deze bonus je 100% extra tot € 200 bonus geeft bij je eerste storting, mag je deze echt niet overslaan. Let op dat je hier alleen met Trustly kunt wedden, maar dat brengt ook de nodige voordelen met zich mee. Hoe je ook gaat inzetten, wij wensen je veel wedplezier!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.