Inzetten op Duitsland Zweden en krijg plus €150

Gaston Dupont
22.06.2018

Duitsland is met een valse noot aan dit WK begonnen en de hele Duitse natie hoopt op eerherstel. Dit zal allesbehalve makkelijk worden, want Zweden is de tegenstander op deze tweede speeldag. Bookmaker Bet777 maakt deze wedstrijd nog aantrekkelijker want voor nieuwe klanten is er een stortingsbonus van 100% tot €150. We zullen zowel de wedstrijd Duitsland Zweden als de bonus bespreken.

Krijg een extra 100% tot €150 bij Bet777

  • Klik op de Bet777 banner of foto en registreer je.
  • Om de maximale bonus te verkrijgen dien je min €150 te storten.
  • Dit kan via Bancontact, iDeal, Visa, MasterCard,…
  • Om je bonus vrij te spelen dien je te voldoen aan:
  • Je weddenschappen dienen minstens een 1.70 odd te hebben.
  • Driemaal je bonus rondspelen is reeds voldoende.
  • Je krijgt hiervoor een maand de tijd.

Beste Bookmakers heeft deze bonus als een van de beste bonussen omschreven omwille van de lage rond speelvoorwaarden. Ook de maximale hoogte van 150 euro is heel goed. Daarbij komen de minimale odds van 1.70 die makkelijk te halen.

Voorbeschouwing Duitsland Zweden

Voor de Duitse supporters is deze wedstrijd een alles of niets wedstrijd. Zowel Zweden als Mexico wonnen hun eerste wedstrijd en dit tegen respectievelijk Zuid-Korea en Duitsland. Als Mexico wint, dan zijn ze zo goed als zeker geplaatst. Duitsland heeft minimum een gelijkspel nodig om nog kans te maken om door te stoten. De titelverdediger is volgens de Bet Sites Nederland nog de absolute favoriet in de wedstrijd en krijgt via Bet777 een odd van 1.50. Een gelijkspel tussen beide Europese ploegen is genoteerd op 4.45. Winst voor Zweden staat genoteerd op 6.75 en dit brengt ze ook door naar de volgende ronde. De WK Bookmakers verwachten een heftige strijd en daarom krijgen het aantal doelpunten een kleinere odd dan normaal. Meer dan 2,5 doelpunten staat slechts genoteerd op 1.90. Schrijf je in, stort en neem die bonus! Veel succes bij Bet777.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet777!
Zweden Duitsland gokken

Over de auteur