Twee topwedstrijden in de Eerste Divisie op 15 november

Jeroen van den Berg
12.11.2020

Met Go Ahead Eagles tegen Den Bosch en de kraker tussen Cambuur en Almere City geeft zondag je weer genoeg wedmogelijkheden. We bespreken de odds bij beide wedstrijden en gaan over een mooie bonus!

De odds bij Go Ahead Eagles – FC Den Bosch

Door twee goals van Jacob Mulenga (ex FC Utrecht) wist Go Ahead met 2-1 te winnen van Telstar afgelopen dinsdag. Een belangrijke zege want hierdoor staat Go Ahead nu gedeeld tiende met Telstar en is het verschil met nummer zeven Jong Ajax nog maar twee punten. De weg naar boven lijkt ingezet en deze overwinning zal ook vertrouwen geven richting het treffen tegen Den Bosch.

FC Den Bosch zien we op de achttiende plek staan. De resultaten van Den Bosch kleuren voornamelijk rood en he tis dan ook even zoeken naar de laatste overwinning van de Brabanders. Op 22 september werd er nog eens met 2-0 gewonnen van MVV en begin september was Den Bosch met 2-1 te sterk voor Dordrecht. Na deze twee wedstrijden ging het helemaal mis en daarom dat we Den Bosch nu onderaan in de tabel terugzien.

De beste bookmakers zien deze wedstrijd als een prooi voor Go Ahead en geven Den Bosch weinig kans. Als je ondanks de slechte reeks van Den Bosch toch wilt inzetten op een overwinning krijg je hier 6.20 voor. De ploeg uit Deventer is favoriet met 1.42 en geen gelijkspel staat ook al op 4.30. Wij kunnen dan ook niet anders dan met de bookmakers meegaan en inzetten op een overwinning van Go Ahead. Deze odds kun je nu direct vinden bij Wallacebet waar we zo ook de bonus van bespreken. Als je alle ins en outs over deze bookie wilt lezen raden we je aan om onze Wallacebet review te lezen.

Wallacebet odds bij de eerste divisie wedstrijden zondag 15-11-2020

© Wallacebet

Nummer 3 Cambuur tegen koploper Almere

Dit is een wedstrijd waarbij erg veel op het spel staat. Cambuur verloor zaterdag onfortuinlijk van Jong Ajax omdat het verslapte in de laatste minuten. Drie dure punten gingen verloren want titelconcurrenten Almere en De Graafschap konden uitlopen. Nu is het verschil met Almere vijf punten en staat ook De Graafschap al op drie punten voorsprong. Als Cambuur de aansluiting bij de top wilt behouden dan moet het winnen van Almere.

Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan want Almere heeft dit seizoen één ding niet gedaan en dat is verliezen. De laatste drie wedstrijden werden op rij gewonnen en met slechts zes verliespunten in elf wedstrijden gaan de Almere fans al uit van een kampioenschap dit jaar. De bookmakers komen met zeer verrassende odds en gaan uit van Cambuur als favoriet. Met 1.76 voor de Friezen en 3.41 voor Almere City liggen hier dus zeker kansen voor je. Een gelijkspel komt bovendien nog eens op 4.20. Wij durven hier de gok te nemen dat Almere wint en pakken daarmee dus 3.41.

Wedden met de Wallacebet bonus

Als je een goede bookmaker met een mooie bonus uitkiest kun je lekker profiteren en wat meer inzetten dan anders. Wij kiezen voor de Wallacebet bonus en daar krijg je nu 100% tot €120 extra bij je eerste storting. De odds zijn dus niet alleen lekker, ook de bonus is zeker de moeite waard. Omdat er bij Wallacebet tal van promoties voor je klaar staan raden we je zeker aan hier eens een kijkje te nemen en in te zetten bij deze bookmaker.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.