De Eerste divisie wedstrijden van vrijdag 13 & zaterdag 14 november

Erik de Kort
11.11.2020

Met vanavond nog de laatste wedstrijd van speelronde 11 op het programma kijken we alvast uit naar speelronde 12 die op vrijdagavond alweer begint. We bespreken de odds bij drie mooie wedstrijden.

Dordrecht thuis tegen de Graafschap

Met vijf punten uit elf wedstrijden hangen er donkere wolken boven het Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht. Er werd twee keer gelijkgespeeld en één keer gewonnen. Alle punten komen bovendien uit thuiswedstrijden. De laatste vier wedstrijden kreeg Dordrecht maar liefst 19 tegengoals om hun orden en wisten ze er zelf vier te scoren. Dat geeft niet veel vertrouwen voor de wedstrijd tegen de huidige nummer drie van de Eerste Divisie.

De Graafschap draait namelijk wel goed en verloor alleen de laatste wedstrijd tegen Volendam dit weekend. Het werd in Doetinchem 5-2. In de KNVB Beker versloeg De Graafschap Eredivisionist Twente en het lijkt ons dan ook dat de Superboeren niet al te veel moeite zullen gaan hebben met het aangeslagen De Graafschap. De odds voor De Graafschap staan momenteel op 1.62 terwijl je 4.76 krijgt als je denkt dat Dordrecht wint in eigen huis. Een gelijkspel staat met 3.80 net wat lager bij de bookmakers Nederland.

 

Speedybet 100% stortingsbonus

©Speedybet

NAC – Telstar

Zo’n 35 kilometer verderop speelt de tegenstander van De Graafschap van vanavond NAC thuis tegen Stormvogels Telstar. Telstar staat negende en won voor de laatste keer op 23 oktober van Helmond Sport. De topploegen is Telstar nog niet tegengekomen maar we zien wel dat er van de laatste zeven wedstrijden slechts één werd gewonnen.

NAC dat vanavond dus nog tegen NAC speelt, kan een paar dagen later belangrijke punten pakken tegen Telstar. Twee keer op rij winnen kan aansluiting bij de top drie betekenen. Ze zijn dan wel afhankelijk van wat de andere ploegen doen maar een top twee positie is zeker mogelijk. In deze wedstrijd is NAC overduidelijk favoriet met 1.55 voor een thuisoverwinning. De odds voor Telstar staan op 4.38. Wij gaan dan ook uit van winst van NAC. Bij wedden op voetbal hoort natuurlijk een goede bonus.

We hebben deze bonus en de goede odds in dit artikel gevonden bij Speedybet waar je met Trustly tot € 200 bonus krijgt zodra je jouw eerste storting maakt. Als je meer over deze bonus of de bookmaker wilt weten, lees dan onze Speedybet review.

De Limburgse derby tussen Roda en MVV

We zijn maar wat blij dat er nog geen FC Limburg of een soort andere Limburgse combinatie is opgericht. Wedstrijden zoals deze zullen dan niet meer voorkomen en een derby in de Eerste Divisie geeft natuurlijk altijd wel iets speciaals. De derby tussen Roda en MVV is gelijk een wedstrijd tussen de nummer dertien (Roda) en nummer zestien (MVV). Zoals de stand al aangeeft doet Roda het wat beter dit seizoen en dat maakt dan ook dat zijn met 1.80 favoriet zijn voor de winst. Voor een gelijkspel krijg je 3.50 keer je inzet en MVV geeft net iets meer als ze winnen met 3.75. Dit is een mooie derby met hele goede odds. Om het extra speciaal en ook winstgevend te maken raden we je gelijk aan de Speedybet bonus mee te pakken!