Euro 2020 kwalificatie Engeland – Bulgarije inzetten

Jeroen van den Berg
04.09.2019

Geen Premier League dit weekeinde. De topploegen staan hun vedettes af aan de Nationale selecties. We zien er een aantal terug in het nationale team van Engeland, dat het opneemt op Wembley tegen Bulgarije.

De situatie in Kwalificatie poule A

De wedstrijd tussen Engeland en Bulgarije wordt op zaterdag gespeeld. De ploeg van Gareth Southgate doet het goed in de kwalificatie. 2 wedstrijden gespeeld, beide gewonnen en 10 goals voor en slechts 1 tegen. Engeland staat op de koppositie met een wedstrijd minder gespeeld dan nummer 2 Tsjechië dat net zoveel punten heeft.

Bulgarije is deze kwalificatieronde nog zonder overwinning van de 4 wedstrijden die zijn speelden werden er 2 verloren en net zo veel gelijkgespeeld. Bulgarije staat op de 4e plaats in de poule met net zoveel punten als Montenegro. De Bulgaren hebben echter een beter doelsaldo. Kosovo neemt de derde positie in met 5 punten maar wel een wedstrijd minder gespeeld.

Alle ogen op Raheem Sterling!

Dat Engeland over een goede selectie beschikt is wel duidelijk. Het grote wapen van Engeleland heet Raheem Sterling. De Mancunian heeft vier van de tien goals van Engeland op zijn naam staan en doet het ook in de competitie zeer goed. Met 5 doelpunten in 4 wedstrijden in de Premier League mag hij zich momenteel topscorer noemen.

Sterling heeft dus een belangrijk aandeel in het scoren vermogen van zowel Manchester City als Engeland. Er kan dus verwacht worden dat hij wellicht het eerste doelpunt voor zijn rekening neemt. Hier kun je trouwens ook op inzetten hoewel Bulgarije waarschijnlijk een extra man op Sterling zal zetten om hem van het scoren af te houden.

Wat weten we over Bulgarije?

Het land uit de Balkan vierde het grootste voetbalsucces in 1994 toen het op het wereldkampioenschap in de Verenigde Staten vierde werd onder aanvoering van local hero Hristo Stoichkov. Dat is natuurlijk al even geleden maar de resultaten van de Bulgaren zijn niet echt om over naar huis te schrijven geweest. Er werd sporadisch nog een eindtoernooi bereikt. In de huidige ploeg vinden we met name spelers die in eigen land uitkomen voor Levski & CSKA Sofia, FK Ludogorets of Botev Plovdiv. Een enkeling speelt in het buitenland bij clubs in Turkije of andere nabijgelegen landen.

Bulgarije was tevens het land dat het interland debuut van Matthijs de Ligt verpestte, Nederland verloor in Sofia met 2-0 door 2 goals van Spas Delev die de baas was over een jonge de Ligt die meerdere malen de fout in ging.

EK kwalificatie: Engeland tegen Bulgarije met quoteringen wedden.

© Bet90

Inzetten op Engeland – Bulgarije met Bet90

De beste bookmakers Nederland gaan uit van een gemakkelijke overwinning voor Engeland. De Bulgaren zullen een lastige avond op Wembley tegemoet gaan. Bij Bet90 krijg je behalve goede odds ok nog een interessante bookmaker bonus. We gaan eerst over de odds. Een Engelse winst geeft odds van 1.08 terwijl een gelijkspel uitkomt op 11.25. Een overwinning van Bulgarije lijkt onwaarschijnlijk met odds van 24.50. Als je niet gelooft in een winst van Engeland kan dit zeer interessant zijn.

De bonus bij Bet90 is goed te noemen. Als nieuwe Nederlandse speler krijg je namelijk 50% bovenop je gestorte bedrag tot een bedrag van € 100! Het enige wat je hoeft te doen is in het Bonus Code veld de code SWP100 invullen en je storting te maken. Let wel op dat je niet met Netteller of Skrill betaalt want die methodes zijn uitgesloten. Om de bons volledig te kunnen eisen moet je het bonusbedrag en stortingsbedrag 5 keer rondspelen op odds boven 1.80. Wil je nu nog gebruikmaken van deze actie klik dan op de link! Als je meer wilt weten over Bet90 kijk dan naar onze Bet90 review.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.