Krijg nu € 50 cadeau na eerste € 20 bet bij Mr Green!

Peter Groen
23.06.2018

Of je nu wil inzetten op Engeland Panama of een ander duel naar keuze, het maakt niet uit. Mr Green biedt alle nieuwe Nederlandse klanten 2 x € 25 aan Free Bets na de eerste € 20 weddenschap. Een geweldige promotie die wij graag voor je toelichten naast een nadere blik op het bookmaker product. Ook blikken we vooruit op het tweede groepsduel van Engeland tegen Panama.

Hoe krijg ik € 50 gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafeCard.
  • Plaats hierna een eerste weddenschap op een quotering van 1.80 of hoger.
  • Je ontvangt, ongeacht het resultaat, 2 x € 25 aan Gratis Weddenschappen.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is voorwaardenvrij voor jou!

Mr Green – Populaire onder Nederlanders!

Bookmaker Mr Green behoort tot de Bet Sites Nederland en WK Bookmakers die zeer populair zijn. Dit komt mede door een groot wedden aanbod met prima qouteringen. Ook is het een leuke extra dat je in elke week waarin je voor € 100 of meer aan weddenschappen plaats op maandag een € 10 Free Bet ontvangt. Ten slotte is de website gebruiksvriendelijk, is de klantenservice goed te bereiken en heb je veel betaal- en uitbetaalopties. Zo behoort Mr Green tot de Bookmakers iDeal waardoor de website zeer toegankelijk is voor wedders uit Nederland. Je mag je eerste bet voor de welkomstpromotie plaatsen op elk duel naar keuze. Ben je geïnteresseerd in wedden op Panama Engeland? Lees dan zeker nog even onze voorbeschouwing.

Voorbeschouwing Engeland Panama Wedden

Engeland moest tot de blessuretijd wachten totdat Harry Kane de bevrijdende 2-1 tegen Tunesië binnen knikte. Een verdiende maar zwaar bevochte zege. Panama moest het onderspit delven tegen Belgie met een 3-0 nederlaag en had weinig in de pap te brokkelen. Engeland is dan ook torenhoge favoriet met een quotering van 1.20. Gelijkspel is 6.00 en winst Panama 19.00. Wij persoonlijk gaan voor ´eerste doelpunt Harry Kane´ tegen een quotering van 2.80. Die weddenschap volstaat ook gelijk als je van de welkomstbonus gebruik wil maken. Volg jij ons of kies je voor een alternatief? Voldoende opties bij Mr Green met een super bonus. Meld je aan en win!

Over de auteur