Inzetten op Engeland Tunesië en krijg €150 extra

Gaston Dupont
17.06.2018

Engeland zal zijn WK campagne beginnen met een wedstrijd tegen Tunesië. Zoals elke 4 jaar verwacht de natie dat Engeland wereldkampioen zal worden. Dan zou een match tegen Tunesië geen probleem mogen zijn. Bet777 heeft voor nieuwe spelers uit Nederland en België een welkomstbonus van 100% tot €150. Hieronder bespreken we de match Engeland Tunesië en lichten we deze bonus toe.

Geniet van 100% tot €150 bij Bet777

  • Klik hier op de Bet777 foto of banner en meld je aan.
  • Stort min €150 om de maximale bonus te verkrijgen.
  • Dit kan via iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa,….
  • Plaats je weddenschappen op minimale odds van 1.70.
  • Je dient enkel je bonus driemaal rond te spelen.
  • In totaal krijg je hiervoor dertig dagen de tijd.

Deze Bet777 bonus is een van de beste op de markt en daarom scoort Bet777 ook hoog in de Bookmakers WK voetbal ranking.

Voorbeschouwing Engeland Tunesië

De internationale oefenwedstrijden waren een succes voor Engeland met een 1-0 zege tegen Nederland, 1-1 gelijkspel tegen Italië, 2-1 overwinning tegen Nigeria en een zege van 2-0 tegen Costa Rica. De Bet Sites Nederland verwachten een zege van Engeland en dienen ze odd toe van 1.40. Een gelijkspel tegen Tunesië wordt dan weer geschat op 4.35. Slecht zijn de Tunesiërs zeker niet, vooral niet als je afgaat op hun laatste wedstrijd tegen Spanje. Daarin werd slechts nipt met 1-0 verloren en dat na een heel degelijke match. Ook de twee gelijkspelen tegen Portugal en Turkije, bewijzen dat we Tunesië niet mogen onderschatten.

Een zege levert dan een notering op van 8.25. We verwachten dat dit Tunesië wel eens voor een verrassing zal kunnen zorgen. Wil je een overzicht van alle bookmakers en bonussen, neem dan een kijkje op onze pagina Beste Bookmakers. Succes met je weddenschappen en wie weet misschien komt dit jaar de spreuk waarheid: Football is coming home.

Over de auteur