Waar op wedden dit weekend? Eredivisie voetbal 20-12-2019

Jeroen van den Berg
20.12.2019

Het is weer een weekend vol met mooie sportwedstrijden in de Eredivisie. Om zeker te zijn dat je niets mist van al het Eredivisievoetbal lichten we je een aantal mooie wedstrijden toe.

Een ontketende Eredivisie

De spanning is weer volledig terug in de Eredivisie Nadat AZ van Ajax won vorige week staan beide teams op gelijke hoogte. Wie is er na dit weekend de nieuwe koploper in de Eredivisie? Kan Ajax uit het dal klimmen of moet de ploeg van Erik ten Hag opnieuw een nederlaag slikken. Ajax neemt het op tegen Ado in eigen huis. De vorige ontmoetingen tegen de club uit Den Haag liepen vaak uit op een overwinning van de Amsterdammers. ADO heeft wat recht te zetten want de ploeg staat op de voorlaatste plaats. Als Ado de weg naar boven wilt inslaan moet het met een goed resultaat terugkeren uit Amsterdam. Denken de bookmakers Nederland dat een stunt van ADO tegen Ajax mogelijk is? We bekijken het zo.

PSV tegen Zwolle

Nu Mark van Bommel ontslagen is bij PSV, hopen de fans op verbeterde resultaten.Tegen PEC Zwolle dat op de vijftiende plaats staat, zou PSV normaliter gewoon moeten winnen. Een overwinning van PSV staat op 1.27 tegenover 9.20 voor een Zwolse overwinning. Mocht PSV niet verder komen dan een gelijkspel dan krijg je hier 6.20 voor.

Feyenoord – FC Utrecht

Na de overwinning van Feyenoord tegen PSV, ziet het er weer een stuk rooskleuriger uit. FC Utrecht staat op vijfde plaats, net een punt boven Feyenoord. Dit is dus de wedstrijd waarin de nieuwe nummer vijf van de Eredivisie wordt. Voor een winst van Utrecht krijg je nu bij 24Bettle 2.38 terwijl je voor Feyenoord wint met 2.75 wordt beloond. Een gelijkspel staat op 3.65 bij 24Bettle bonus. Als je nog niet zo bekend bent met 24Bettle dan moet je echt even onze 24Bettle review lezen.

acca boost wedden 24bettle

© 24Bettle

Sparta Rotterdam – AZ

De vice-koploper reist af naar Rotterdam om het op te nemen tegen Sparta. Het reist af als favoriet. Voor een Alkmaarse overwinning wordt namelijk 1.49 gegeven. Als je inzet op Sparta dan krijg je hier 5.80 voor. Een gelijkspel komt uit op 4.60.

Combineren voor extra hoge odds.

De hoogste quoteringen combineren levert natuurlijk een mooie winst op. Bij deze bookmaker wordt combineren beloond. Zodra je namelijk 3 weddenschappen combineert pak je gelijk al 3% bovenop de gecombineerde odds. Mocht je echt veel combinaties pakken, dan kan deze bonus zelfs oplopen tot 100%. Hiervoor dien je wel zeventien combinaties maken op odds boven hoger dan 1.20. Als je bijvoorbeeld inzet op Ajax, PSV en AZ wint en Feyenoord speelt gelijk krijg je hier. 5% extra omdat je op vier wedstrijden speelt. Klik op de onderstaande knop om direct in te zetten bij 24Bettle.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.