Nederlandse Play-offs voor Europa League voetbal: Wie wint?

Geert Beukers
20.05.2019

We kijken allen dinsdag uit naar de tweede match in de Nederlandse Europa League Play-offs. Utrecht neemt het op tegen Heracles, terwijl Vitesse met Groningen moet afrekenen. We hebben het hier over de Odds Eredivisie play-offs en wie wij in de Finale zien komen te staan op zaterdag. Geniet ook nog van onze € 100  Bet90 bonus waar je meer informatie over vindt in onze Bet90 Review!

Wie stoot door naar de Nederlandse Play off Finale voor een Europe League plaats?

De quoteringen Utrecht – Heracles zijn heel hoog in het voordeel van de thuisploeg. Ze staan thuis aan de aftrap met een 2-0 voorsprong, en tenzij je Ajax bent, dan is het moeilijk om zulk een voorsprong thuis nog weg te gooien. We gaan het dan niet echt veel over deze partij hebben, gezien het ons wel logisch lijkt wie de favoriet is.  Heracles is zo goed als zeker van een uitschakeling tenzij er een mirakel gebeurd.

Quoteringen Vitesse – Groningen Play offs Eredivisie Nederland

Na een 2-1 winst thuis van Groningen ligt deze wedstrijd wel nog helemaal open. De uitgoal was van uitermate belang voor Vitesse wel, dat nu bij de beste Betting Sites Nederland stevig favoriet is. Onzettend belangrijk is de vorm van beide ploeg, Vitesse zit duidelijk in een betere vorm de laatste 5 matchen, met een 3 overwinningen en één gelijkspel ten opzichte van 1 overwinning en gelijksspel van Groningen.

Wij gaan dus zeker akkoord met de analyse van de bookies dat de thuisploeg een grote favoriet is. Wel willen we de match niet op voorhand afschrijven als een thuisoverwinning. Een voorsprong is weliswaar nog altijd en voorlopige kwalificatie voor de uitploeg, dus de druk zit er op in Vitesse. Leonid Slutsky kan best zorgen dat zijn ploeg normaal aan de aftrap komt te staan. Het Europees ticket is voor beide ploegen financieel van uitermate belang.odds play offs europa league eredivisie Nederland

Bet90 welkomstbonus: Inzetten op Euopa league Playoffs Nederland

Alle Nederlandse klanten die nieuw zijn bij Bet90 mogen de prima 50% bonus tot € 100 ontvangen. Het enige dat je moet doen is na het aanmaken van een account, storten met onze bonus code SWP100. Als je via Mastercard of Visa stort of zelfs Paysafe stort dan krijg je deze beschikbaar, hoewel je ook kan storten met Neteller en Skrill, kan je hier geen bonus mee ontvangen. Van zodra je na je storting 1 maal je stortings bedrag hebt ingezet aan quoteringen van minimum 1.80 krijg je de bonus.

  • Zet je storting en bonus bedrag 5 keer in totaal in
  • Let even op dat je deze op minimum odds van 1.80 of hoger zet, of het telt niet mee
  • Je krijgt totaal 90 dagen de tijd om de volledige bonus los te spelen en om te wisselen in cash geld dat je dan kan afhalen

Wacht dus niet te lang om je Sportweddenschappen Gratis Geld te inzetten op Utrecht – Heracles en Vitesse – Groningen. Neem de bet 90 bonus en win met je gokken op Eredivisie Play offs! Wacht niet te lang met je inzetten, want het seizoen is bijna gedaan dus er zijn niet veel kansen meer om op voetbal te wedden.

Over de auteur