Exclusief: 300% tot €120 – Copa Del Rey

Gaston Dupont
17.01.2019

De Copa Del Rey heeft een paar interessante wedstrijden en we pikken er het duel Espanyol – Villareal uit. In het vorig treffen werd het 2 – 2 en beide ploegen willen zo ver mogelijk doorstoten in de Copa Del Rey om hun grijs seizoen meer kleur te geven. Als je wilt wedden, dan kan je dit doen bij Unibet. We hebben zelfs een exclusieve bonus bemachtigd en hierdoor krijg je niet de normale bonus, maar wel de 300% tot €120 Unibet Bonus. Bovendien kan je de wedstrijd live volgen via Unibet Live Streaming.

Exclusieve bonus Unibet: 300% tot € 120

Deze fantastische aanbieding is enkel geldig voor nieuwe Belgische wedders die zich op onze site inschrijven. Hiervoor dien je enkel maar op de link van Unibet te klikken en het registratieformulier in te vullen. Zodra je account is aangemaakt, kan je overgaan tot een storting en dit via Bancontact, Visa, MasterCard of een andere manier naar keuze. Een storting kan vanaf 10 euro, maar om de maximale Unibet App Bonus in de wacht te slepen, dien je minstens 40 euro over te schrijven. Je dient daarna deze bonus drie keer in te zetten en dit op 1.40 plus noteringen. De hoogte van deze bonus, de 300%, slechts 3keer inzetten en minimum noteringen van 1.40 maken van deze bonus: een topper op onze Goede Bookmakers site.

 

Noteringen Espanyol Villareal

Quoteringen Espanyol – Villareal Noteringen

De Sportweddenschappen Sites zoals Unibet geven de thuisploeg Espanyol de beste quotering. Voor winst is er een notering van 2.12 voorzien en bij een gelijkspel 3.40. Als Villareal kan winnen dan is er een notering van 3.40, en plaatsen ze zich ook voor de volgende ronde. Als je enkel wilt wedden op wie doorstoot naar die ronde, dan kan je ook wedden op welk team hierin slaagt. Met deze weddenschap heb je 50% op een juiste uitslag, en geen 33% zoals hierboven 1/X/2.  Als Espanyol zich plaatst heb je 1.50 als odd en bij Villareal is dit 2.50. Niet verwonderlijk want Espanyol speelt thuis en heeft in de heenwedstrijd 2-2 gespeeld.

Villareal zit bovendien al vele wedstrijden zonder winst en staat slechts 19e in de Liga Santander met drie overwinning op 19 wedstrijden. Maar buitenhuis presteert Villareal beduidend beter dan thuis, dus Espanyol heeft wel degelijks iets te vrezen. Toch is Espanyol thuis bekampen niet zo evident, want ze wonnen 6 van hun thuiswedstrijden in La Liga. We verwachten dat Espanyol zich zal plaatsen voor de volgende ronde en pakken zo de notering van 1.50. Dit voldoet ook aan de Unibet Bonusvoorwaarden om de bonus rond te spelen.

Over de auteur