De beste odds bij België – Finland vanavond: Euro 2020

Erik de Kort
21.06.2021

Vanavond om 21:00 uur treden de Rode Duivels aan tegen Finland. De Finnen moeten winnen maar maken ze een kans tegen het sterrenteam van Roberto Martinez? Belgie behoort immers tot de EURO2020 favoriete ploegen

België al zeker van de achtste finales

Twee keer winnen was genoeg voor de Belgische ploeg. De koppositie in groep B is gepakt en nu is er nog een wedstrijd te spelen. Finland is de tegenstander en Belgie heeft genoeg aan een overwinning of een gelijkspel. Het spel in de afgelopen twee wedstrijden was niet om over naar huis te schrijven. Zijn de Rode Duivels dan echt zo afhankelijk van Kevin de Bruyne? Pas toen KDB en Eden Hazard het veld betraden tegen Denemarken begon het te draaien. Een 1-0 achterstand werd omgedraaid tot een 1-2 overwinning. De Bruyne was betrokken bij beide goals en drukte zijn stempel op de match. Ook na de voorsprong van de Belgen kwam Denemarken nog een aantal keer voor het doel.

België zal niet hoeven te vrezen voor Finland maar zal toch zeker ook wel aan zijn vorm willen werken. Tegen betere landen zal het namelijk een stuk lastiger worden. Wat verwachten de beste bookmakers van deze Euro 2020 match? Je leest het nadat we Finland besproken hebben.

Mag Finland hopen op de volgende ronde?

De Finnen staan met drie punten op de derde plek. Die drie punten zijn net zoveel als Rusland, maar vanwege het onderlinge resultaat staat Rusland op de tweede plek. De Russen spelen vanavond tegen Denemarken dat ook nog altijd door kan. Er zijn drie ploegen die de achtste rondes kunnen bereiken en Finland hoopt toch dat zij daarbij horen. Hoe groot is die kans eigenlijk en wat weten we van Finland?

>> Wed ook op EK topscorer 2021 <<

Als Rusland verliest van Denemarken heeft Finland genoeg aan een gelijkspel. De hoop bij de Finnen ligt op de schouders van Teemu Pukki. De Norwich City spits zorgde voor 10 van de 16 goals in de kwalificatie naar het EK. Pukki staat nog droog dit EK, de enige goal kwam van Joel Pohjanpalo. Finland moet, België zal met name aan de vorm willen werken en de fans willen plezieren. De Rode Duivels zullen ongetwijfeld favoriet zijn bij de bookmakers België, we pakken de EURO2020 odds er snel bij.

 

betway odds wedden finland belgie euro 2020

©Betway

Hoe hoog zijn de noteringen voor winst van België?

Omdat België als een van de favorieten is bestempeld om dit EK te winnen, zijn ze tot nu toe elke wedstrijd ook favoriet om de match te winnen. Wedden op de Rode Duivels levert je bij Betway ervaringen 1.35 op. Belgie is dus inderdaad opnieuw favoriet. Een gelijkspel staat nog op 4.75 maar de noteringen lopen hard omhoog als je wilt inzetten voor winst van Finland. Je krijgt negen keer je inleg als de ploeg van Markku Kanerva wint vanavond wint. De wedstrijd wordt om 21.00 uur gespeeld, zet dus nog snel in via de link hieronder.