Frankrijk speelt op Turkije voor EURO 2020 kwalificatie – pak € 100 bonus

Geert Beukers
05.06.2019

Zaterdag krijgen we weer kwalificatie wedstrijden voor EURO 2020 met een top wedstrijd Turkije – Frankrijk. De twee teams staan momenteel samen in hun groep H aan de leiding. Gokken op Frankrijk Turkije kan via onze lijst met goksites voetbal.

Quoteringen Turkije – Frankrijk wedden op de top match van de zaterdag EURO 2020 kwalificatie wedstrijden.

De wereldkampioen krijgt zijn eerste echte uitdaging voorgeschoteld zaterdag, hoewel je dat niet echt in de wedden quoteringen Turkije – Frankrijk kan zien. Van alle EURO 2020 kwalificatie wedstrijden is dit sowieso de mooiste match dit weekend. Met overwinningen tegen Ijsland en Moldavie hebben de Fransen nog niet veel moeten doen. De 4-0 en 4-1 resultaten spreken voor zich. De Franse nationale ploeg is de grote favoriet volgens alle beste bookmakers. Met een odds van wel liefst 1.5 krijgen ze veel vertouwens op verplaatsing bij de Turken.

Turkije doet het ook niet slecht momenteel, hoewel ze ook geen echt goede tegenstanders tegemoet moesten komen. Moldovie en Albanie moesten allebei het onderspit delven, al hoewel het niet met zulke grote winst marges was als de Fransen het deden. Twee overwinningen zijn natuurlijk nog altijd wel gewoon 6 punten, dus laten we het niet minimaliseren. Frankrijk is goed op weg om groep H te winnen, en deze match wordt sowieso een bepalend moment die beide ploegen niet willen laten liggen. Hieronder bespreken we verder de match en groep H.

Gokken op Turkije – Frankrijk met quotes Bookmakers

Laten we het nu even hebben over de bookmaker quotes voor al je informatie voor gokken op Turkije – Frankrijk. Zoals je wellicht jezelf al kan voorstellen is Frankrijk een redelijk grote favoriet voor deze wedstrijd. Het is nog net geen jaar geleden toen deze jonge ploeg de wereldbeker in de lucht kon steken in Rusland. Ook nu hebben ze terug hun doel bijgericht tot de Euro 2020 competitie. Turkije is sowieso het grootste obstakel in deze relatief makkelijke groep.

quotes turkije Frankrijk Euro 2020 kwalificatie

Zelfs tegen hun grootste concurrent op verplaatsing genieten de Fransen nog van fantastische odds. De hoge quoteringen Turkije – Frankrijk liggen dan wel heel hard in het nadeel van de Turken. Met mannen zoals Mbappe, Pogba, Griezmann en Varane is het niet voor niets dat ze torenhoog favoriet zijn. Het Turkse team heeft niet echt toppers op het veld lopen, maar als collectief zijn ze wel sterk. Dus het wordt sowieso een geweldige match zateravond!

Via Svenbet wedden op Turkije Frankrijk betting odds en € 100 cadeau

Via bookmaker Svenbet is er een geweldige promotie waarbij je kan wedden op Turkije Frankrijk met voordelige betting odds. Wat ook mooi is, is dat je bij je eerste storting hier meteen een stevige € 100 bonus cadeau kan krijgen! Om hier niet te lang over te gaan zeuren schrijven we meteen even de voorwaarden neer.

  • € 100 maximum bedrag – 100% match
  • 10 keer het hele bedrag met storting erbij rondspelen op 1.90 odds
  • Binnen de 30 dagen moet je klaar zijn hiermee

De andere wedstrijden in Groep H Euro 2020 kwalificatie

Ook op zaterdag krijg je nog Ijsland tegen Albanie, en Moldavie – Andorra. Je kan hier natuurlijk ook op gokken met de Svenbet bonus indien je dat wenst, maar op onze redactie vinden wij deze wedstrijden niet echt belangrijk, dus besteden we er hier niet te veel aandacht aan. De volgende partij van Frankrijk is op dinsdag 11 juni tegen Andorra, ook ditmaal op verplaatsing. Turkije heeft het in Ijsland net iets moeilijker op dezelfde dag nog. De drie favorieten van deze groep strijden dus op één week voor de voorlopige groepswinst in groep H van de EK 2020 kwalificatie campagne.

Gokken op Turkije – Frankrijk kan nu via onderstaande link bij Svenbet. De wedstrijd wordt gespeeld om 8u45 in de Torku Arena in Konya. Mis deze voetbal match niet, en indien je een bet wilt plaatsen dan wensen wij je nog veel succes.