Euro 2020 voorbeschouwing: Duitsland Portugal 19-06-2021

Erik de Kort
17.06.2021

Opnieuw een topwedstrijd in Groep F op het EK. Na Duitsland – Frankrijk is het nu tijd voor Portugal – Duitsland. We bespreken de kansen van beide ploegen en gaan over de bookmaker noteringen.

Portugal aan kop na ruime zege op Hongarije

De eerste helft leek het er nog niet van te komen, maar uiteindelijk won Portugal de match zeer overtuigend met 3-0. Daar zaten twee goals van Cristiano Ronaldo bij. De Portugees die al op vijf EK’s uitkwam is nu ook officieel topscorer op de EK ranglijst met twee goals boven Michel Platini. Met name de tweede goal van Ronaldo was beeldschoon en liet zien dat de aanvaller zijn kunsten echt nog steeds niet is verleerd.

Door de zege van Portugal gaat CR7 met zijn ploeg aan de leiding en lijkt de eerste stap gezet. Nu zijn er nog twee topwedstrijden om ervoor te zorgen dat Portugal doorgaat naar de volgende ronde. Duitsland en Frankrijk staan achtereenvolgens op het programma. Eerst is Duitsland aan de beurt. De Duitsers verloren door een eigen goal van Mats Hummels. Hoe groot de kans is dat Portugal de wedstrijd tegen Duitsland ook wint zie je zo als we kijken wie van de beste bookmakers de beste EK 2021 odds heeft.

>> Ontdek ook de EK topschutter odds <<

Werk aan de winkel voor Duitsland

Groep F wordt niet voor niets de poule des doods genoemd. Met Frankrijk, Duitsland, Portugal en Hongarije zien we de Europese top in actie. Hongarije valt buiten de boot maar de andere drie garanderen toch wel drie topwedstrijden.

Een van die drie zit er net op en dat liep uit op een drama voor Duitsland. Het was Mats Hummels die de bal in eigen doel werkte. Die eigen goal kwam al in de twintigste minuut. Duitsland probeerde van alles, had nog tien schoten afgevuurd maar de bal ging er niet meer in. De eerste wedstrijd ging verloren en dat hakte er flink in bij die Mannschaft. Als Duitsland zicht wil blijven houden om de volgende ronde moet er gewonnen worden van Portugal. Laten we snel de odds van de bookmakers België erbij pakken om te zien of Duitsland volgens hen een kans maakt.

wedden op portugal duitsland bookmaker odds

©Bet777

De odds bij Portugal – Duitsland

We zien mooie odds terug bij Bet777 dit EK. Ook voor Portugal tegen Duitsland is het weer raak. Portugal is, ondanks de eerste overwinning, geen favoriet in deze wedstrijd. De Duitsers pakken de rol van EK-favorieten bij de bookmakers. Duitsland staat op 2.30 terwijl Portugal op 3.35 staat. Mocht jij ongelooflijk veel vertrouwen hebben in Portugal na de 3-0 overwinning op Hongarije dan zijn de noteringen van 3.35 zeker aantrekkelijk. Een gelijkspel staat bij deze bookmaker op 3.50 keer je inzet. Alles over Bet777 lees je trouwens in onze Bet777 review. Als je direct wilt wedden op deze topwedstrijd in Groep F, dan hoef je alleen maar op de link te klikken!