Engeland Denemarken – halve finale Euro 2020

Jeroen van den Berg
06.07.2021

Op woensdagavond weten we wie er in de finale van Euro 2020 staat. Engeland neemt het op tegen Denemarken om de finale plek te pakken. Hier lees je welk land favoriet is bij de bookies voor de match Engeland – Denemarken op 7 juli 2021.

Opnieuw een thuismatch voor de Engelsen

In het eigen Wembley kan Engeland geschiedenis gaan schrijven. Zowel de halve finale als de finale worden op Wembley gespeeld en dat betekent dat de Engelsen een thuiswedstrijd  spelen.

. De Engelsen geloven in het Europees Kampioenschap maar zijn ze ook favoriet bij de EK bookmakers. De Denen zijn op papier een mindere tegenstander maar hebben toch ook al laten zien dat ze over buitenaardse krachten beschikken dit EK. 

Engeland maakte indruk door Oekraïne te verslaan met 4-0. De Three Lions hebben nu de mogelijkheid om voor de allereerste keer Europees kampioen te worden. Sterling is in bloedvorm, Kane weet het net te vinden en Pickford is goud waard voor de Engelsen. Alles lijkt dit jaar te kloppen en de Engelsen rekenen zich dan ook al rijk met een finale plaats. Gesteund door 60.000 fans zal de ploeg van Gareth Southgate op woensdagavond vol voor de winst gaan. De Engelsen hebben dit EK bovendien nog geen doelpunt tegen gekregen. Ook in de verdediging zit het dus wel goed bij Engeland. Zijn ze op woensdag ook bestand tegen de Danish Dynamite?

Denemarken maakt indruk dit toernooi

Wat begon als een drama begint voor Denemarken steeds meer als een droom te worden. Het team verslaat elk land dat ze tegenkomen en hebben een aantal spelers die dit EK geweldig presteren. Neem bijvoorbeeld Kasper Dolberg die al drie keer scoorde maar ook Thomas Delaney die tegen Tsjechië trefzeker was en meerdere keren gevaarlijk voor het doel verscheen.

Kasper Hjulmand heeft ervoor gezorgd dat zijn elftal in de halve finale van het EK staat. De laatste keer was in 1992 toen Denemarken het EK won. Met toen Peter Schmeichel in de goal, nu staat zijn zoon onder de lat. In alle opzichten is dit EK spectaculair voor de Denen. Ze lijken over extra kracht te beschikken sinds die eerste wedstrijd en hebben een goede reden om dit EK te winnen. Is het echter genoeg om Engeland te verslaan. We pakken snel de beste bookmaker odds erbij.

Wedden op Engeland Denemarken odds halve finale euro 2020

©Betway

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

De bookmakers verwachten dat er in de halve finale een einde komt aan het sprookje van Denemarken. Het thuisspelende Engeland is favoriet en dat zie je aan de odds van 1.72. Die komen niet in de buurt van de EURO2020 odds die je voor wedden op Denemarken krijgt. Deze staan namelijk op 5.25. Een gelijkspel geeft je 3.60 keer je inzet. Mocht je geloven in een wonder van Denemarken, dan is dit jouw kans om een heerlijke winst te pakken. Ook door op zeker te spelen kun je nog lekker winnen. De bookmaker van dienst is Betway, waarvan we onze Betway ervaringen voor je hebben opgeschreven. Wil je gelijk inzetten met deze mooie odds? Hieronder meld je je gelijk aan!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.