De laatste kraker in groep F: Wedden op Frankrijk – Portugal

Jeroen van den Berg
23.06.2021

De wedstrijd der wedstrijden tussen misschien wel twee EK favorieten wordt vanavond om negen uur gespeeld in de Puskas Arena in Hongarije. Wie van deze twee landen wint deze topwedstrijd, Frankrijk of Portugal?

Frankrijk nog altijd koploper in groep F

Ondanks het 1-1 gelijkspel tegen Hongarije afgelopen zaterdag staat Frankrijk nog steeds eerste in de poule des doods. Frankrijk, dat nog geen schim is van het Frankrijk dat drie jaar geleden wereldkampioen werd, is desondanks nog altijd topfavoriet volgens de beste bookmakers om het EK te winnen. Vanavond tegen Portugal zal blijken hoe goed de vorm van de Fransen echt is.

In twee wedstrijden heeft Frankrijk zelf slechts een keer gescoord. De goal tegen Duitsland was een eigen goal en kwam dus niet van de voet van een Fransman. De enige met een goal achter zijn naam is Antoine Griezmann, die bij de EK topscorers behoort. Spelers zoals Kylian Mbappe en Karim Benzema kregen wel kansen maar kregen de bal niet in het net. Frankrijk heeft zich wel al geplaatst voor de achtste finales en kan dus enigszins vrij spelen. Wellicht dat deze uitgangspositie het team ten goede komt. Als Frankrijk weet te winnen zullen ze bevestigen dat ze tot de topfavorieten horen en de sceptici de monden snoeren. Een nederlaag zal echter voren een hoop twijfel zorgen.

Ronaldo scoorde de laatste zes wedstrijden tegen Frankrijk niet

Natuurlijk bestaat het Portugees elftal uit meer namen dan alleen Cristiano Ronaldo maar toch zal de hoop van Portugal op de schouders van CR7 rusten. Ronaldo staat al op drie goals dit EK 2021 en laat zien opnieuw van onschatbare waarde te zijn. De tweede helft tegen Hongarije liet zien waarom Portugal zeker niet onderschat mag worden. Tegen Duitsland liep het echter een stuk stroever. Portugal heeft het lot in eigen handen. Bovendien, in het jaar dat Portugal het EK won, werd er geen enkele groepswedstrijd gewonnen. Het kan dus alle kanten op gaan vanavond. Laten we dan ook snel de odds van Bet777 erbij pakken.

 

frankijk portugal wedden euro 2020

©Bet777

Wie is er favoriet vanavond, Frankrijk of Portugal?

Het zal een heerlijke voetbalavond worden in Boedapest vanavond. De bookmakers Belgie lijken voor Frankrijk te kiezen maar toch kun je alsnog ruim je inzet verdubbelen als je inzet op Les Bleus. Je krijgt voor wedden op Frankrijk namelijk 2.25 bij Bet777. Winst van Portugal staat nu op 3.80 en dat is meer dan je voor een gelijkspel krijgt. Dat staat op 3.25. Verwacht jij dat Griezmann net als tegen Hongarije er weer één inlegt? Dan kun je hier 3.60 voor krijgen, dat loopt op naar zes keer je inleg als hij de eerste van de match maakt. Vergeet niet om nog snel in te zetten via de link hieronder. Fijne wedstrijd!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.