Atletico wint Europa League Finale – Niet goed? Cashback!

Peter Groen
15.05.2018

Woensdagavond om 20.45u trappen Marseille en Atletico Madrid in Lyon af voor de finale van de Europa League 2017/2018. Atletico is favoriet en Nederlanders kunnen nu bij Betser inzetten op winst van Atletico. Is je weddenschap fout? Dan ontvang jij je inzet terug! Als nieuwe klant krijg je ook nog eens € 10 cash cadeau. Wij bespreken beide promoties en blikken vooruit op de finale.

Nieuw bij Betser? Pak € 10 cash!

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort erna € 20 of meer met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill of Neteller.
  • Plaats een eerste € 20(+) weddenschap op een quotering naar keuze.
  • Ongeacht het resultaat ontvang je € 10 aan cash zonder voorwaarden!

Cashback als Atletico niet wint!

Bovenstaande actie is specifiek voor nieuwe klanten. Nieuwe én bestaande klanten kunnen nu bij Betser pre-match inzetten op winst van Atletico binnen de reguliere speeltijd @ 1.68. Mocht je weddenschap verloren gaan dan ontvang je je inzet tot € 10 terug in de vorm van een Free Bet. De Free Bet (winsten) hebben verder geen enkele voorwaarden. Als we Voetbal Gokken Sites bekijken behoort Betser tot de Beste Bookmakers. Niet enkel de Bookmaker Bonus is dus goed, maar het bookmaker product net zozeer!

Voorbeschouwing Atletico – Marseille

Atletico wist reeds tweemaal beslag te leggen op de Europa League titel en zou met een derde titel haar seizoen naar alle tevredenheid afsluiten. Het lijkt tweede te gaan worden in de nationale competitie en heeft veel sterke wedstrijden gespeeld. Een kracht hierin was vaak de ontzettend sterke verdediging. Marseille doet het met een 4e positie in de nationale competitie minder goed en had ook het nodige geluk nodig om de finale te bereiken. De aanvallers hebben vaak het verschil weten te maken terwijl de verdediging kwetsbaar lijkt. Naar onze mening is Atletico in staat om minstens 1 a 2 doelpunten te maken terwijl het achterin de rangen gesloten kan houden. Een weddenschap op winst Atletico @ 1.68 via bovenstaande actie met mogelijk aanvullend Atletico wint zonder tegendoelpunt @ 2.40 lijkt ons een goede keuze.