De Europese Beker finale clash tussen Chelsea en Arsenal

Geert Beukers
27.05.2019

Zoals elk jaar is er woensdagavond de Europese Bekerfinale 2019, dit keer tussen Chelsea en Arsenal. Het wordt een bijzondere wedstrijd, want buiten een pure Engelse clash, is het ook nog eens een derby tussen de twee Londonse ploegen. Wedden op de Europa League finale 2019 kan nu via de geweldigde BetFIRST App en hun € 200 bonus!

Gokken op Europa Bekerfinale 2019: Odds Chelsea – Arsenal

Wil je graag gokken op Europa Bekerfinale 2019? We lichten hier de odds Chelsea – Arsenal even toe. Beide ploegen zijn redelijk aan elkaar gewaagd, hoewel F.C Chelsea toch een klein voordeel heeft volgens de meeste voetbal gokken sites. De Premier League competitie resultaten zijn eigenlijk heel vergelijkbaar voor deze twee ploegen. Chelsea staat op het einde van de Engelse Competitie op de derde plaats. Met enkel 2 punten achterstand, werd Arsenal dit seizoen vijfde.

Chelsea zal dus zeker willen rekenen op klasseflitsen van gasten zoals Hazard en Higuian. De laatste 5 partijen gingen voor beide ploegen niet echt denderend, hoewel het voordeel hier weer naar Chelsea gaat. De resultaten van Chelsea waren recent slecht, maar die van Arsenal waren redelijk zielig. 1 winst op 5 matchen met 1 gelijkspel zegt genoeg. Chelsea deed het een stuk beter met 3 gelijkspelen en 1 winst. Welke club uit London denk jij dat de EL finale 2019 wint?

Ontvang je € 200 BetFIRST bonus en zet in op Chelsea – Arsenal quoteringen

Zet in op Chelsea – Arsenal quoteringen in de EL 2019 bekerfinale via de fantastische Bookmaker Bonus van BetFIRST. Bij een eerste storting krijg je 100% tot wel liefst € 200! Hoe krijg ik deze bonus?

  • Meld je aan via onze link bij BetFIRST
  • Stort een bedrag en krijg 100% bonus tot € 200
  • Speel de bonus rond door 2 maal je storting en bonus bedrag in te zetten
  • Enkel quoteringen van 1.40 of hoger tellen mee
  • Dit moet binnen de 30 dagen gebeuren

Met zulk een fantastisch aanbod is het dus een prima kans om te wedden op Chelsea – Arsenal. Wacht dus niet te lang en schrijf je vandaag nog in! Hieronder vind je ook de quotes Europa cup finale 2019.

quoteringen Europa league finale 2019 - Chelsea - Arsenal

EL Finale 2019 extra informatie en feiten

De EL Finale 2019 zorgt voor een paar interessante punten. Ten eerste zijn er twee Engelse finales dit jaar, aangezien de Champions League ook volledig overheersd werd door de Engelse clubs. Toch is dit geen unikum, want in 1972 gebeurde dit ook al. Voor beide ploegen is het ook al weer de zesde Europese finale. Arsenal kon maar een keer een finale winnen, en dat was in 1995 in de Cup Winners Cup, die nu niet meer bestaat.

Kan Arsenal het tij keren? Of verliezen ze hun vierde finale op rij? Volg de actie woensdagavond om 9u in het Baku stadion! Pak ook onderstaande BetFIRST bonus om de match net nog iets spannender te maken.