Wordt Lewis Hamilton opnieuw wereldkampioen? Wie wint de GP van Amerika?

Jeroen van den Berg
01.11.2019

De voorlaatste race van het seizoen wordt gereden en er staat gelijk een hoop op het spel. Wordt Hamilton opnieuw kampioen? Heeft Max Verstappen het geluk wel een keer aan zijn zijde? We gaan het zijn op de GP van Amerika

Wint Hamilton de Formule 1 van Amerika?

Mercedes is al vijf jaar op rij de onbetwiste kampioen in de formule 1. Met al vier zeges van Lewis Hamilton en één van Nico Rosberg, heerste de grijze bolides van Mercedes Benz dus. In 2014 en 2015 won Hamilton al twee keer het kampioenschap. Her jaar erop pakte Nico Rosberg namens Mercedes opnieuw het kampioenschap. Vervolgens was het opnieuw twee keer Hamilton die de zege wist binnen te slepen. Het kan dus de derde op rij worden voor de Britse coureur. Wat zeggen de odds bij de beste bookmakers Nederland over de kansen van Lewis Hamilton. Pakt hij de overwinning en het kampioenschap op deze GP?

Wat kan Max Verstappen doen in Amerika?

Het zijn niet de leukste weken als Verstappen fan. Het is dan ook afwachten wat er rondom de Nederlander gaat gebeuren. Eén ding weten we wel, het is nooit saai met Max. De vorige race reed hij een ronde met een lekke band na een slechte start, had hij een gridstraf te pakken en vocht hij zich uiteindelijk terug naar de zesde plaats. Uiteraard een zeer knappe prestatie, ware het niet dat hijzelf rekende op een podiumplaats, helemaal na zijn goede kwalificatie. Wat kunnen we in Amerika van Max Verstappen? Belangrijk om te vermelden is wel dat de race zondagavond om 20.10h start! Je hoeft dus om twee ‘smiddags de televisie al aan te zetten, vanwege het tijdsverschil start de race dus pas na acht uur in de avond.

odds f1 gokken gp usa

© Unibet

Welke coureur wint de race? Wat zeggen de odds?

We pakken de odds van Unibet erbij. Omdat er geen Unibet Nederland is raden we de Nederlandse spelers via ons bookmaker overzicht een andere bookie te kiezen. Unibet is er momenteel alleen voor Belgische spelers waarbij Unibet contact en de volledige website volledig in het Nederlands beschikbaar zijn. Als Hamilton wint krijg je hier bij Unibet 2.75 voor. Max Verstappen moet het doen met odds van 5.00 voor een wedstrijdoverwinning. Zowel Charles Leclerc als Sebastian Vettel zitten hier tussenin met respectievelijk 3.50 en 4.00 voor winst van de GP van Amerika.

Inzetten op de GP van Amerika met bonus

Inzetten op de formule 1 samen met je vrienden? Als je inzet bij Unibet en je vrienden uitnodigt o hetzelfde te doen pak jij nu zomaar tot €750 cash! Het enige wat je hoeft te doen is het refer a friend programma te activeren, je vrienden uit te nodigen. Zodra zij minimaal €10 hebben gestort en €400 hebben rondgespeeld, krijg jij €150 cash wat direct beschikbaar is! Super toch? Ga gelijk naar Unibet en nodig je vrienden uit!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.