Inzetten op Grand Prix China – Top Odds & € 130 Bonus!

Peter Groen
14.04.2018

Zondag wordt om 08.10u Nederlandse tijd de Grand Prix van China verreden en dit is een mooie kans om een weddenschap te plaatsen. Zeker wanneer je dit als Nederlander of Belg doet bij 1xBet. Bookmaker 1xBet heeft namelijk zeer hoge quoteringen en heet je ook nog eens welkom met een geweldige en risicovrije 100% tot € 130 welkomstbonus. Lees meer over deze actie, 1xBet en een voorbeschouwing op de Grand Prix van China in dit artikel.

Hoe krijg ik € 130 aan exclusieve bonus?

  • Klik op een van de 1xBet aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Gebruik bij je aanmelding onze exclusieve 1xBet Promo Code 1x_3838.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Erna ontvang je een bonus van 100% tot max. € 130 in je bonusaccount.
  • Zet bonusgeld 5x in op 3(+) combi bets met min. drie 1.40(+) selecties.
  • Verloren? Geen probleem! Je stortingsbedrag is onaangetast gebleven.
  • Gewonnen? 1xBet zet max. € 130 van je bonusgeld om in echt geld.
  • Zet stortingsbedrag 1x in op 1.10(+) odds voordat je kunt uitbetalen.

1xBet – Top Bookmaker met geweldige Odds!

Bovenstaande bonus is zo aantrekkelijk omdat je enkel met je bonusgeld hoeft te spelen. Je echt geld blijft onaangetast! Er zijn echter nog genoeg andere redenen om je aan te melen bij 1xBet. Allereerst zijn de quoteringen van zeer hoog niveau, ook voor Formule 1! Daarnaast behoort 1xBet tot de Bookmakers iDeal, heeft het veel promoties en een zeer groot wedden aanbod. Dit zowel pre-match als live! Onze 1xBet Ervaringen zijn louter positief en 1xBet behoort dan ook zonder twijfel tot de Beste Bookmakers voor zowel Nederlanders als Belgen.

Voorbeschouwing Formule 1 China Race

De Ferrari´s waren oppermachtig in de kwalificatie waardoor Vettel op pole start en Raikkonen op plek 2. De Ferrari´s worden gevolgd door de Mercedessen van Bottas en Hamilton. Verstappen behaalde plek 5, nipt voor zijn teamgenoot Ricciardo. Hoewel het verschil in de kwalificatie groot was, is de verwachting dat dit in de race kleiner zal zijn. Vorige week overtuigde Hamilton met zijn racekwaliteiten en wij zien hem dit keer ook weer als grote kanshebber. Zijn odd voor winst is met 4.50 zeker niet slecht. Vettel krijgt 1.45, Raikkonen 7.00, Bottas 12.00, Verstappen 29.00 en Ricciardo 51.00. Verwacht je dat Vettel niet wint maar wil voor zekerheid gaan? Als je inzet op Vettel wint niet krijg je een odd van 2.20, ongeacht wie anders wint!  Deze en nog vele andere mogelijkheden vind je bij 1xBet. Zet nu in en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.