FC Twente – Feyenoord in de KNVB Beker op woensdag

Jeroen van den Berg
14.12.2021

FC Twente gaat op zoek naar het bereiken van de volgende ronde in de beker maar treft wel Feyenoord aan. Nu laten de Rotterdammers wel regelmatig punten liggen, maar hoe gaat dat in de beker? Heeft Twente in eigen huis een kans?

FC Twente op zoek naar plek in de achtste finale

Bij FC Twente zijn er al een aantal spelers en ook een coach die weten hoe het voelt om de beker te winnen. Dat zullen ze ontgetwijfeld nog een keer mee willen maken. Tegelijkertijd is met Feyenoord wel gelijk eengtote tegenstander getrokken. FC Twente wist de laatste 5 competitiiewedstrijden niet te winnen van Feyenoord. In de beker was de laatste wedstrijd tussen beiede teams in 2010. Toen won Feyenoord met 2-1 van FC Twente. De statistieken beloven niet al te veel goeds voor de Tukkers.

Gelukkig werd er dit weekend wel gewonnen en dat geeft de ploeg van ROn Jans wat vertrouwen. Op eigen veld versloeg FC Twente RKC en dat betekende dat Twente deze maand nog ongeslagen is. De laatste nederlaag staat alweer af van 30 oktober en dus is FC Twente bezig aan een lekkere reeks. Of de bookmakers online daarom geloven in een tweede bekeroverwinning op rij bespreken we zo.

Feyenoord verspeelt dure punten in de Eredivisie

Voor Feyenoord is de match tegen FC Twente de eerste bekerwedstrijd. FC Twente versloeg eerder dan al O.S.S. ‘20, de Rotterdammers kwamen nog niet in actie. Afgelopen zondag speelde de mannen van Arne Slot met 1-1 gelijk tegen Groningen. Dat was alweer het tweede gelijkspel in vier wedstrijden. De drie wedstrijden daarvoor werden allemaal gewonnen. Feyenoord staat in de Eredivisie op een goede derde plek, maar had tijdelijk de koppositie kunnne pakken. Echter staan ze door het gelijkspel nu op gelijke hoogte met Ajax

De laatste nederlaag van Feyenoord stamt alweer af van 30 begin oktober. Sinds die dag is Feyenoord dus niet meer verslagen en het lijkt er ook niet dat ze uitgaan van een vroege uitschakeling in de beker. Voor we naar de odds gaan wijzen we je wel nog even op de Betcity review. Betcity is namelijk de bookmaker waar je de beste odds vindt bij deze beker match. Even de review doorlezen om alles te weten te komen over deze bookmaker, kan dus zeker geen kwaad.

Betcity odds FC Twente - Feyenoord KNVB Beker

©Betcity

Verhoogde odds bij FC Twente – Feyenoord

Bij Betcity zijn er bij deze wedstrijd speciale odds van kracht. Dat is de zogenaamde odds boost van Betcity. Je krijgt hierdoor namelijk vijf keer je inzet als je wedt op een overwinning van Feyenoord. Voor FC Twente zijn er geen boosted odds. Die zijn overigens ook niet verplicht. Je kunt ook zonder Betcity bonus wedden op deze wedstrijd. De boosted odds zijn ook alleen voor nieuwe spelers. Als je reeds bij Betcity wedt, krijg je 1.97 voor winst van Feyenoord en 3.65 voor een overwinning van FC Twente. Een gelijkspel staat net wat lager met 3.55. Het zal een mooie wedstrijd worden in de Grolsch Veste op woensdag en via de link hieronder kom je direct bij deze goede odds terecht.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.