Voorbeschouwing en odds bij FC Twente – Heracles Almelo op vrijdag 5 november

Jeroen van den Berg
01.11.2021

Heracles gaat op bezoek in de Grolsch Veste en zullen zich na het gelijkspel onoverwinnelijk achten. FC Twente staat 10e en Heracles staat op de 13e plek. Er staat dus genoeg op het spel in deze editie van de Twentse derby op vrijdag 5 november 2021.

FC Twente heeft al vier wedstrijden niet gewonnen

Het draait even niet zo lekker bij FC Twente. De laatste keer dat de Tukkers wonnen is alweer meer dan een maand geleden. Op 26 september won Twente met 2-3 van Heerenveen. Daarna werd er twee keer gelijk gespeeld en ook twee keer verloren. Door deze resultaten is de ploeg een aantal plaatsen gezakt en staan ze nu tiende. Afgelopen zaterdag tegen PSV goed van start en wisten ze zelfs op voorsprong te komen.  Uiteindelijk werd het 5-2 voor de nummer twee van de Eredivisie en pakte Twente dus opnieuw geen punten. Hoewel Heracles lager staat dan Twente op de ranglijst, is het verschil vier punten. Bovendien wist Twente de laatste vier jaar niet te winnen van Heracles. FC Twente kan dus aan de bak in de Twentse Derby.

Bij FC Twente zijn Jody Lukoki, Vaclav Cerny, Kik Pierie en Giovanni Troupée naar alle waarschijnlijkheid allemaal niet inzetbaar. Ook zijn er vraagtekens bij Good Old Wout Brama en Luca Everink. Hoeveel invloed heeft deze blessuregolf bij de beste bookmakers Nederland? Dat zie je zometeen als we de odds er bij nemen.

Heracles krijgt Ajax op de knieën

Er werd zaterdagavond feest gevierd alsof de Champions League werd binnengehaald. Heracles pakte een punt tegen Ajax en dus vloeide het bier rijkelijk. Met fel voetbal en goede counters wisten de Heraclieden stand te houden tegen de koploper van de Eredivisie.Het gelijkspel zorgde voor een extra punt en daardoor staat Heracles nu dertiende met elf punten. Heracles deed goede zaken aangezien het de enige ploeg is bij de zeven laatste ploegen in de Eredivisie die niet verloren. Het verschil met nummer twaalf Heerenveen is twee punten terwijl AZ, Twente en Cambuur allemaal op 15 punten staan. Een overwinning betekent dat Heracles wellicht een plekje opschuift. Dat lijkt niet zo heel spectaculiar maar er kan wel een gat geslagen worden met de ploegen die onder Heracles staan. Laten we maar snel kijken wat de bookmakers verwachten bij deze wedstrijd. De bookmaker van dienst is Betcity en dat komt natuurlijk door de lekkere Betcity bonus.

wie wint de Twentse Derby?

©Betcity

Wedden met de beste odds op FC Twente – Heracles

Wie wint de Twentse Derby? Bij Betcity, waar al onze ervaringen van staan vastgelegd in de Betcity review, verwachten ze dat het FC Twente wordt. Hier krijg je namelijk 2.17 voor en de odds voor winst van Heracles Almelo liggen een stuk hoger. Voor wedden op een overweinning van Heracles krijg je namelijk 3.50. Dat is net zoveel als een gelijkspel. Gaat het Twente dan eindelijk lukken om van Heracles te winnen?

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.