Inzetten op FC Utrecht – Ajax in de beker

Erik de Kort
04.03.2020

Hoe groot is de crisis bij Ajax? Is Ajax mentaal sterk genoeg om na de nederlaag tegen AZ te winnen van FC Utrecht? Twee rivalen tegenover elkaar in Utrecht.

FC Utrecht vol vertrouwen tegenover Ajax

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax is altijd een zwaarbeladen match. Als het grote Ajax op bezoek komt geeft dat in Utrecht altijd meer motivatie. De mees besproken bekerwedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax is ongetwijfeld die van 2002. In de verlenging verloor FC Utrecht met2-3 nadat eerder Wamberto de score gelijktrok. Deze goal had echter afgekeurd moeten worden. De beslissende treffer werd gemaakt door Zlatan Ibrahimovic. Een onterechte nederlaag dus die nog steeds veel pijn doet bij de FC Utrecht fans. De laatste bekerwedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht was in 2012. Ajax won toen met 3-0. De ompetitiewedstrijd ging eerder dit seizoen met 4-0 verloren. Ondanks deze resultaten treft FC Utrecht een zwaar aangeslagen Ajax aan. Er werd vorige week verloren van Getafe en slechts een paar dagen later was AZ met 0-2 te sterk in de Arena. Geven de voetbal gokken sites goede odds voor een overwinning van FC Utrecht? We gaan het zo bekijken.

Is de gifbeker bij Ajax inmiddels leeg?

Ajax verkeert in een zeer grote vormcrisis. De resultaten zijn verre van goed en Ajax kan in één week zowel de beker, de Europa League en het kampioenschap verspelen. Twee weken geleden stond Ajax nog ruim aan kop met zes punten in de competitie maar door de vernederende 0-2 nederlaag is AZ Alkmaar inmiddels op gelijke hoogte gekomen. Aanvoerder Tadic is inmiddels al twee keer met Erik ten Hag in crisisberaad gegaan. Zullen deze gesprekken het verschil maken tegen FC Utrecht. Ajax treft een zeer gemotiveerd FC Utrecht aan dat zesde staat in de competitie. Hoewel FC Utrecht dit weekend verloor van degradatiekandidaat RKC zijn ze tot op het bot gemotiveerd om de aangeslagen Amsterdammers in eigen huis te verslaan en door te stoten naar de finale van de Toto KNVB Beker. We zullen gelijk over de odds gaan. Ook hebben een mooie 24bettle bonus voor je gevonden die we er na gelijk zullen bespreken. Als je nu nog niet zo bekend bent met deze bookmaker, lees dan zeker onze 24bettle review.

 

fc utrecht tegen ajax in de beker

©24Bettle

Wie is volgens de bookmakers favoriet voor deze bekerwedstrijd?

Twee teams met fanatieke fans en een lange historie. Deze bekerwedstrijd kan wel eens extra speciaal zijn. Weet Ajax het seizoen te redden door in ieder geval de bekerfinale nog te spelen? We gaan kijken wie de bookmakers als favoriet zien voor deze match. Bij 24Bettle. Ondanks de crisis bij Ajax zien de bookies Ajax toch als favoriet. Inzetten op een overwinning van Ajax in de Galgenwaard wordt beloond met odds van 1.64.

Als je inzet op een thuisoverwinning van FC Utrecht krijg je hier 4.20 voor. Een gelijkspel is net iets minder met odds van 4.10. Je kunt bij 24Beellt ook inzetten of er een verlenging komt of niet. Als je denkt dat de wedstrijd tot de negentigste minuut onbeslist blijft kun je inzetten op de verlenging. Hier krijg je 3.90 keer je inzet voor. Als je denkt dat de wedstrijd zonder verlenging beslist wordt pak je 1.22 als je hierop inzet.

De 24Bettle bonus bij FC Utrecht – Ajax

Inzetten op de schitterende clash tussen FC Utrecht en Ajax doe je natuurlijk ook met een mooie bonus. Bij 24Bettel staat er een 100% welkomstbonus tot €100 te wachten. €100 storten geeft je dus direct het recht om met €200 te spelen! Je dient het volledige bedrag 8 keer rond te spelen op odds hoger dan 1.80 voordat je het kunt uitkeren. Zet nog snel in op deze mooie bekerwedstrijd en pak de bonus mee via de link hieronder