Fenerbahce Anderlecht 100% tot € 200

Gaston Dupont
07.11.2018

Voor Anderlecht is deze wedstrijd de laatste kans om kans te maken op Europese overwintering. Momenteel bengelen ze achteraan de groep met slechts 1 punt op 9 en een negatief doelpuntensaldo van min drie. Kan RSCA uit op Fenerbahce voor de kentering zorgen? Waag je kans bij BetFIRST en pak de welkomstbonus van 100% tot € 200. Lees hieronder verder voor meer details en voor een voorbeschouwing van Fenerbahce Anderlecht.

Schrijf je in en pak € 200 bij BetFIRST

Nieuwe wedders uit Nederland en België kunnen zich bij inschrijven bij BetFirst door hier op de banner te klikken. Registreer je account en maak vervolgens een storting via jouw favoriete manier. Nadien zal je zien dat je je storting verdubbelt zal zien tot maximaal 200 euro. Om dit bedrag dan te kunnen uitbetalen dien je tweemaal je storting en tweemaal je bonus rondspelen. Dit kan op odds van minimum 1.40, dit zijn zowat de laagste odds op de markt van de Beste Bookmakers in België en Nederland. je krijgt ook nog eens 30 dagen de tijd. Wil je een overzicht van alle bookmakers die bonussen uitdelen? Lees dan de desbetreffende pagina hier Voetbal Gokken Sites.

Tips Fenerbahce Anderlecht noteringen

Fenerbahce kon op Anderlecht een 2-0 achterstand nog ombuigen naar een 2-2 gelijkspel. De mentale weerbaarheid van de Turkse ploeg is momenteel veel sterker dan die van Anderlecht. Anderlecht presteert niet naar zijn normale doen en verloor in de Europa League al van Trnava en Dynamo Zagreb. Enkel Tegen Fenerbahce konden ze een punt pakken. Fenerbahce kon ook de scalp pakken van Trnava en staat hierdoor tweede in groep met 4punten. Beide ploegen maken nog kans om door te stoten naar de volgende ronde, maar dan winnen ze vanavond best.

De beste quoteringen gaan volgens BetFirst naar Fenerbahce met een odd van 2.00 voor winst. RSCA krijgt een notering van 3.65 als ze de drie punten meepakken naar België. Een gelijkspel is een slechte zaak voor Anderlecht, maar kan jou als wedders toch nog 3.55 opleveren.  We hopen voor het Belgisch voetbal dat Anderlecht wint en zo nog kans maakt op Europese overwintering, maar denken dat Fenerbahce zal winnen. Thuis is het een heksenketel en Anderlecht heeft een jonge, onervaren ploeg die waarschijnlijk onder de indruk zullen zijn. Morgenavond begint het spektakel en 2uur later weten we het verdict.

Over de auteur