Topmatch in de Eredivisie op zondag: Feyenoord – AZ Alkmaar

Jeroen van den Berg
03.11.2021

AZ Alkmaar is bezig aan een opmars en neemt het zondagmiddag in de Kuip op tegen Feyenoord. Een Nederlaag kan ze zomaar terugzetten naar de twaalfde plek. Tegelijkertijd zoek Feyenoord naar een plek in de top 3.

Feyenoord drie wedstrijden op rij ongeslagen

In de Eredivisie won Feyenoord de laatste twee wedstrijden en speelden ze gelijk tegen RKC midden oktober. De Rotterdammers komen ook uit in de Conference League en zijn koploper in groep E. Ook op donderdag komt Feyenoord nog in actie tegen Union Berlin. Toch hebben ze wat dat betreft geen nadeel ten opzichte van de Alkmaarders want zij komen ook in actie op donderdagavond. Feyenoord staat momenteel vierde in de Eredivisie en heeft vier punten achterstand op koploper Ajax. Wel hebben de Rotterdammers een wedstrijd minder gespeeld.

De wedstrijden van Feyenoord in de Eredivisie worden overigens maar nipt gewonnen, als er gewonnen wordt. Cyriel Dessers maakte de winnende goal in de slotseconden van de blessuretijd tegen Sparta en ook tegen Cambuur werd er maar met een doelpunt verschil gewonnen.Toch lijkt alleen vanwege de stand op de ranglijst Feyenoord al favoriet te zijn. We gaan zo kijken bij de beste bookmakers Nederland of Feyenoord ook daadwerkelijk favoriet is. Er zal ook nog een hoop afhangen van de midweekse wedstrijd tegen Union Berlin. Desalniettemin kun je nu al inzetten met mooie odds op winst van Feyenoord. Ook is live wedden tegenwoordig mogelijk in Nederland en wij hebben een bookmaker gevonden die dat met mooie odds aanbiedt!

AZ staat op de negende plek

AZ Alkmaar staat slecht op 15 punten maar doet het de laatste weken eigenlijk gewoon erg goed. Alleen van Groningen werd met 2-0 verloren twee weken gelden. De andere zes wedstrijden werden allemaal gewonnen. Dat zijn wedstrijden in zowel de Eredivisie als de Conference League. Daar staat AZ overigens, net als Feyenoord eerste. AZ speelt donderdagavond eerst nog thuis tegen CFR Cluj. Een overwinning tegen Feyenoord kan AZ zomaar eens drie plaatsten laten stijgen. De dramatische seizoensstart kan daarmee eindelijk vergeten worden.

De negende plaats is nog steeds niet geweldig maar de weg naar boven is ingezet. Hoewel het nog even afwachten is hoe fit AZ uit de Conference League wedstrijd tegen Cluj stapt, is de ziekenboeg bij de club uit Alkmaar vrijwel leeg. Alleen Jeremy Helmer is al langere tijd geblesseerd en maakt geen deel uit van de selectie. Hieronder pakken we de odds er voor je bij. Daarnaast hebben we ook direct een mooie Bet365 bonus.

Feyenoord favoriet tegen AZ

© Bet365

Wie favoriet bij de bookmakers?

Recentelijk lanceerde Bet365 de Nederlandse website en ze trappen direct af goede odds bij deze wedstrijd. Meer informatie over deze “nieuwe” bookmaker lees je natuurlijk in onze Bet365 review. Feyenoord is favoriet met odds van 1.90 voor een overwinning. Het bezoekende AZ staat op 2.75 en dat is evenveel als een gelijkspel. De strijdlust van AZ en Feyenoord zal er in ieder geval voor zorgen dat geen van beide clubs met een punt genoegen zal nemen. Je kunt nu al wedden met de beste odds via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.