Plaats je Eredivisie Weddenschap bij BetFIRST met € 100 extra!

Peter Groen
31.03.2018

Met nog 6 speelrondes te gaan in de Eredivisie kan PSV een zeer grote stap zetten naar de titel terwijl onderin alles nog open ligt. Een interessante speelronde om je weddenschappen op te plaatsen en wij raden alle Nederlanders en Belgen aan om dit nu te doen bij BetFIRST. Er wacht namelijk een geweldige 200% tot € 100 welkomstbonus op jou en een super bookmaker aanbod! Leer hoe jij kunt meespelen, lees meer over BetFIRST en bekijk de quoteringen van dit weekend.

Hoe pak ik de 200% tot € 100 welkomstbonus?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe, PayPal.
  • Ontvang direct een 200% bonus tot € 100. € 50 storten is dus € 150 tegoed!
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op odds van 1.40(+) binnen 30 dagen.
  • Hierna is bonusgeld omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen.

Nu bij BetFIRST aanmelden

BetFIRST – Dé Bookmaker voor jou!

Als we Bookmakers Nederland en Belgie bekijken komt BetFIRST als een van de beste uit de bus. Dit komt door het grote wedden aanbod, prima quoteringen en mooie promoties. Daarnaast biedt BetFIRST een Nederlandstalige website, Nederlandstalige klantenservice die o.a. te bereiken is via mail, chat en telefoon en een live stream voor veel duels. Ten slotte is er ook nog een BetFIRST App voor Android en iOS beschikbaar. Onze BetFIRST Ervaringen zijn zeer positief en we kunnen een aanmelding dan ook zeker aanraden!

Quoteringen Eredivisie Ronde 29

In onderstaand schema zie je de quoteringen voor deze speelronde.

Eredivisie BetFIRST

Persoonlijk zien wij dit weekend de meeste value in Zwolle thuis tegen Sparta @ 1.90 en Willem II thuis tegen Utrecht @ 3.65. Ook de odd van Twente @ 3.00 in Venlo is niet slecht wetende dat een nieuwe trainer vaak een schrikeffect oplevert. De odd van Ajax vinden we dan weer wat aan de lage kant waardoor een 1X voor Groningen (3.55) prima is. Waar zie jij value in? Plaats je weddenschappen bij BetFIRST, pak je bonus en zet in!

Nu bij BetFIRST aanmelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.