Wed op Feyenoord – Fortuna Sittard: 100% tot € 200

Gaston Dupont
21.01.2019

De kwartfinales gaan beginnen en één van de wedstrijden in de KNVB Cup gaat tussen Feyenoord tegen Fortuna Sittard. Feyenoord is gewaarschuwd want in niet eens zo ver verleden, won Fortuna met 0-2 van Feyenoord. Kan Fortuna Sittard nu ook Feyenoord uitschakelen in de beker? Waag je kans en gok bij Betfirst op dit duel! Als je een nieuwe wedder uit België of Nederland bent, krijg je bovendien 100% tot € 200 bonus. We vertellen je hieronder wat je dient te doen en wat de quoteringen voor Feyenoord tegen Fortuna zijn.

Plaats een eerste bet op Feyenoord – Fortuna

Als je je inschrijft bij BetFirst door hier op de link te klikken, dan kan je het registratieformulier invullen. Nadat je account is aangemaakt, kan je overgaan tot een storting en dit kan via iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard of een andere manier naar keuze. Je zal merken dat je storting met 100% toeneemt en dit tot maximaal 200 euro. Wat deze Betfirst bonus zo goed maakt, is dat de rondspeel voorwaarden zo goed zijn. Je hoeft slechts tweemaal je storting en bonus rond te spelen en dit op slechts 1.40 noteringen. Hierdoor komen bijna alle weddenschappen aan bod waar je op kan wedden. Als tijdspanne krijg je 30 dagen wat ruimschoots voldoende is. Hierdoor is dit ook een van de lijstaanvoerders op onze Beste bookmakers lijst.

 

Feyenoord - Fortuna wedden

Voorbeschouwing Feyenoord – Fortuna Sittard odds

Feyenoord staat op de derde plaats in de Eredivisie, maar is niet zo sterk bezig de laatste weken. Afgelopen weekend verloren ze met 3-1 van PEC Zwolle en op 16 december klopte Fortuna Sittard, Feyenoord in eigen huis met 0 – 2. Feyenoord had toen wel 65% balbezit en meer schoten naar doel, maar Fortuna was efficiënter voor doel.

De sportweddenschappen sites zoals Betfirst geven Feyenoord wel de beste quoteringen, met een odd van 1.26. Fortuna krijgt slechts een notering van 9.25 voor winst en een gelijkspel levert je dan weer 5.95 op. Wedden op Feyenoord kan je weinig geld opleveren of je zou moeten kiezen voor een extra handicap. Als je een Asian handicap van -1.75 neemt op Feyenoord, krijg je een notering van 1.94.

Andere populaire weddenschappen zijn het aantal goals dat beide teams zullen maken. Een weddenschap waarbij er minder dan 3,5 doelpunten zullen vallen, levert je een notering op van 1.74. Wat zeker niet slecht is om hier je kans op te wagen. Stel dat de wedstrijd, net zoals verleden maand op een 0-2 overwinning eindigt in het voordeel van Fortuna, krijg je een notering van 54.00

Over de auteur