De Eredivisie begint weer: wedden op Feyenoord – Heerenveen

Jeroen van den Berg
14.01.2020

Na drie weken rust begint eindelijk de Eredivisie weer. Het belooft een mooie tweede seizoenshelft te worden. Wie wint de wedstrijd tussen nummer 5 Feyenoord en nummer 8 Heerenveen?

Feyenoord onder Advocaat vijf wedstrijden niet verloren

Na het trainingskamp in Marbella kunnen de mannen van Dick Advocaat zich weer opmaken voor de tweede seizoenshelft. Gezien de matige resultaten van de eerste helft van de competitie lijkt de vijfde huidige plaats redelijk. Nu zal Feyenoord zich toch weer in de traditionele top drie willen begeven dus worden de mouwen opgestroopt en kunnen we een strijdbaar Feyenoord verwachten. De onderlinge resultaten tegen Heerenveen geven in ieder geval hoop.  Van de laatste vijf matchen tegen Heerenveen werd er geen een verloren. Feyenoord wist drie keer te winnen en het speelde tweemaal gelijk. Het online voetbal wedden kan dus weer beginnen met deze mooie wedstrijd tussen Feyenoord en Heerenveen.

Heerenveen op 3 punten achterstand van Feyenoord

De eerste competitiewedstrijd van 2020 is gelijk een hele belangrijke voor Heerenveen. Het verschil tussen de nummer acht en vijf bedraagt slechts drie punten. Tussen Heerenveen en Feyenoord staan ook nog FC Utrecht en Vitesse. Utrecht heeft een punt meer dan Heerenveen en Vitesse twee. De Friezen kunnen dus erg goede zaken doen als ze drie punten uit Rotterdam mee kunnen nemen. De laatste twee wedstrijden voor de winterstop werden echter niet gewonnen en dus is het belangrijk voor Heerenveen om direct punten te pakken. De eerdere wedstrijd dit seizoen tussen beide ploegen werd een 1-1 gelijkspel, kunnen de Friezen dit keer wel winnen? We gaan kijken bij Bet90 naar de odds en pakken direct de Bet90 bonus mee.

 

De odds bij feyenoord heerenveen

 

© Bet90

De odds voor Feyenoord – Heerenveen

Wie van de twee teams maakt volgens de bookmakers de beste kans om deze wedstrijd te winnen? Bij Bet90 geloven ze het meest in een thuisoverwinning van Feyenoord. Met het legioen in de Kuip achter zich zou Feyenoord wel eens van Heerenveen kunnen gaan winnen. De odds voor Feyenoord wint staan nu op 1.48. Als de Friezen met een overwinning aan de haal gaan, dan krijg je hier maar liefst 5.35 voor. Feyenoord is dus duidelijk favoriet bij Bet90. Een gelijkspel levert ook nog hoge odds op. Je krijgt hier namelijk 4.35 keer je inleg voor terug. Mocht je nog niet zo bekend zijn met deze bookmaker, lees dan eens onze Bet90 review door, er staat namelijk een lekkere bonus op je te wachten.

De welkomstbonus van Bet90 bij deze wedstrijd

Als nieuwe speler bij Bet90 staat er een mooie welkomstbonus voor je klaar van 100% tot €100. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de bonus code SWP100 in te vullen bij je eerste storting en je krijgt dus gelijk de 100% bonus. Om je bonus vrij te spelen krijg je 90 dagen de tijd om zes keer je storting en vijf keer je bonus rond te spelen op odds vanaf 1.80. Als je gelijk door wilt naar Bet90 om in te zetten met deze odds en mooie bonus, klik dan op de link beneden.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.