Feyenoord – Heracles odds & voorbeschouwing

Jeroen van den Berg
30.11.2021

#Ad – Op woensdag spelen Feyenoord en Heracles tegen elkaar. Een wedstrijd in de Kuip tussen twee ploegen die geen geen geweldige laatste weken beleven. Wie wint er op woensdagavond?

Feyenoord weet al twee keer op rij niet te winnen

Natuurlijk kun je een uitwedstrijd tegen Slavia Praag gelijk spelen en eigenlijk is een gelijkspel tegen FC Twente ook gewoon mogelijk. Er lijkt dus niet zo heel veel aan de hand voor de club uit de Maasstad. Toch werd door het gelijkspel een mogelijke eerste plaats na de match tegen Heracles verspeeld. Feyenoord had namelijk de kans door met een overwinning een punt boven Ajax uit te komen. Nu komt het na een overwinning op 32 punten uit en dat is dan weer een puntje minder dan aartsrivaal Ajax. Wel komen de Rotterdammers een punt boven PSV uit en staan ze op de tweede plek.

Dan moet er natuurlijk eerst nog even gewonnen worden en dat gaat niet lukken als Feyenoord net zo speelt als tegen FC Twente. Toen wist het in ruim negentig minuten slechts 5 keer een bal tussen de palen te richten. Coach Arne Slot zal ongetwijfeld met een ander strijdplan komen tegen Heracles. Dat zullen ze wel moeten doen zonder Justin Bijlow voor wie deze wedstrijd nog te vroeg komt. Voor we kijken wat de voetbal gokken sites denken van deze wedstrijd, kijken we wat we van Heracles kunnen verwachten.

Heracles blinkt niet uit dit seizoen

Het is alweer zes jaar geleden dat Heracles van Feyenoord wist te winnen. Van de laatste tien wedstrijden werd het slechts drie keer gelijk en won Feyenoord de andere wedstrijden. Wel sleepten de laatste keer dat deze wedstrijd gespeeld werd de Heraclieden een zwaar bevochten punt uit het vuur. Toch liet Hercules zien dat ze ook grotere ploegen het lastig kunnen maken. Ajax kwam niet verder dan een gelijkspel, AZ verloor en Utrecht wist maar nipt te winnen. 

Het lijken die wedstrijden te zijn waar Heracles er nog wat van probeert te maken. Toch dient de ploeg uit Heracles zeker weer wat punten te pakken om het verschil met de top tien niet te groot te laten worden. Of ze een kans maken om te winnen gaan we eens bekijken bij de goksites. Daarnaast wijzen we je gelijk op de mooie Bet365 bonus die voor je klaar staat. 

Wedden op Feyenoord - Heracles 01-12-2021

© Bet365 / 30-11-21 / Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Hoewel Feyenoord zonder publiek speelt, worden ze wel gezien als favoriet om deze match te winnen.Voor een overwinning van Feyenoord staan de odds 1.33 en gelijkspel staat op 5.00. Voor winst van Heracles krijg je maar liefst 10.00. Feyenoord is dus de grote favoriet volgens de bookmakers. Ben je het daarmee eens of juist niet? Dan kun je nu mooie odds pakken via de link hieronder. Als je nog wat meer informatie wilt over deze nieuwe bookmaker, lees dan de Bet365 review eens door.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.