Wint Feyenoord in de Conference League van Union Berlin donderdag?

Erik de Kort
19.10.2021

In de Eredivisie mag het dan nog niet zo vlotten, in de Conference League staat Feyenoord bovenaan in de poule. Kan Feyenoord ook van Union Berlin winnen om de eerste plek te behouden? Voorspelling van de match Feyenoord – Union Berlin op donderdag 21 oktober.

Feyenoord verliest opnieuw punten in de Eredivisie

Op zaterdag trapte Feyenoord de Eredivisie af tegen RKC Waalwijk. Waar het de kans had om dichterbij Ajax en PSV te komen, of toch in ieder geval niet verder op achterstand te raken, kwamen ze niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen RKC. Feyenoord staat nu vijfde met een wedstrijd minder gespeeld maar heeft wel al zes punten achterstand op koploper Ajax. Op zich is er nog niets aan de hand. Toch is het wel bijzonder dat Feyenoord al twee wedstrijden op rij niet wist te winnen.

In de Conference League doen ze het wat beter. De eerste wedstrijd speelde de Rotterdammers nog gelijk tegen Maccabi Haifa. Op 30 september was daar echter de eerste Europese zege. In eigen huis versloeg Feyenoord Slavia Praag met 2-1. Hoewel de Rotterdammers minder balbezit hadden, kwamen ze toch vaker voor de goal dan Slavia en stond Feyenoord al na 25 minuten voor. De verschillen in Groep E zijn echter klein. Feyenoord heeft dus echt wel een goed resultaat nodig tegen Union. De Duitsers staan op de derde plek met 1 punt minder dan de ploeg uit Rotterdam Zuid. Ook de nummer vier Maccabi Haifa staat op een punt en heeft dus nog de kans om Feyenoord bij te halen. Een overwinning lijkt dus noodzakelijk om de eerste plek in groep E vast te houden. Denk jij dat Feyenoord wint van Union Berlin op donderdag? Dan doe je er goed aan om bij de beste bookmakers Nederland in te zetten. We bespreken zo de odds en kijken eerst nog even naar de tegenstander.

Wat weten we van Union Berlin?

De tegenstander van Feyenoord is de Duitse cult club Union Berlin dat momenteel vijfde in de Bundesliga staat. Na acht wedstrijden staat Union op slechts vier punten van koploper Bayern. Union draait dus goed en versloeg dit weekend Wolfsburg met 2-0.In de Conference League versloegen ze Maccabi Haifa ook al met 3-0 nadat ze eerder kopje onder gingen tegen Slavia Praag.

In Praag kwam Slavia Praag eerst al met 1-0 op achterstand waarna Paul Jaeckel een rode kaart pakte in de 39e minuut. Bij Union Berlin zien we ook Timo Baumgartl terug, die gehuurd is van OSV. Andere spelers zijn Sheraldo Becker (ex Ajax , PEC en ADO) en Max Kruse die in het verleden bij Werder Bremen, Fenerbahce, Wolfsburg en Freiburg uitkwam. Verder spelen er met name veel Duitse spelers. De meest waardevolle speler bij Union Berlin is momenteel Marvin Friedrich met een geschatte marktwaarde van 10 miljoen euro. We pakken gelijk de odds erbij en gaan daarbij ook over de Betcity bonus.

Feyenoord Union Berlin odds 21-10-2021

© Betcity

De beste odds bij Feyenoord – Union Berlin

Als je wilt wedden op deze wedstrijd, kun je nu het beste bij Betcity de odds pakken. Daar zie je namelijk dat Feyenoord favoriet is, maar dat je ook gewoon ruim je inzet kunt verdubbelen bij een winst van de Rotterdammers. Je krijgt voor winst van Feyenoord 2.20. Een overwinning van 1. FC Union Berlin staat op 3.05. Als je nu verwacht dat het een gelijkspel wordt dan pak je hier 3.60 mee. Voor nieuwe spelers staat er bovendien een € 20,00 free bet klaar. Je leest er alles over in onze Betcity review of pak de bonus direct via de link hieronder.