Feyenoord – Utrecht wedden op de Eredivisie, nummer 12 tegen nummer 2!

Geert Beukers
17.08.2019

Feyenoord staat met 2 punten op plek 12 in de Eredivisie. FC Utrecht dat twee keer wist te winnen, staat op de tweede plek. Utrecht is op stoom en ontmoet een zoekend Feyenoord in de Rotterdamse Kuip. Utrecht zal strijden voor 3 op 3 terwijl Feyenoord haar fans bijna verplicht is een overwinning te behalen tegen een sterk FC Utrecht. We gaan hier over de odds op deze match en bespreken de bonus van Svenbet!

Krijgt Jaap Stam Feyenoord aan het voetballen in de Eredivisie?

Er wordt geklaagd in Rotterdam. Na het vertrek van Giovanni van Bronckhorst werd Jaap Stam als nieuwe coach aangetrokken en werd er veel verwacht van de topverdediger uit Kampen. Het huwelijk tussen Feyenoord is nog geen sprookje, het rommelt intern, resultaten blijven uit. Natuurlijk er werd met 4-0 gewonnen van Tbilisi maar buiten die wedstrijd zijn alle wedstrijden gelijkgespeeld. Thuis tegen Sparta werd het 2-2, Uit bij Heerenveen 1-1 en de returnwedstrijd tegen Tbilisi werd het ook 1-1. Het is dus hoog tijd dat het team van Stam eens weet te winnen in de Eredivisie en kan gaan kijken naar het linkerrijtje.

FC Utrecht werd uitgeschakeld in de tweede voorronde voor de Europa League maar doet het goed in de competitie. De club uit de Domstad heft in twee wedstrijden al zeven keer het net weten te vinden ADO Den Haag werd uit met 2-4 verslagen en ok thuis deed Utrecht goede zaken door met 3-1 van Zwolle te winnen. Wat duidelijk naar voren komt bij FC Utrecht is het teamsucces. Zo zijn alle goals door iemand anders gemaakt. Er zat wel een eigen goal van Lex Immers tussen maar het laat wel zien dat Utrecht niet afhankelijk is van één speler.

Wat zeggen de bookmakers over Feyenoord – FC Utrecht?

Feyenoord moet dus het tij zien te keren en wilt koste wat het kost FC Utrecht in eigen huis verslaan. Dit is geen makkelijke opdracht voor de Rotterdammers aangezien dit Utrecht momenteel sterker is dan zowel Sparta als Heerenveen. Desondanks geloven de Nederlandse bookmakers wel in een overwinning van Feyenoord. Svenbet geeft namelijk 1.82 bij een overwinning van de Rotterdammers. Als FC Utrecht de derde overwinning op rij haalt dan krijg je hier 3.74 voor. Een gelijkspel levert net iets meer op met 3.97. De odds zijn dus in het voordeel van Feyenoord. Geloof jij echter in de kracht van FC Utrecht dit weekend, dan is wedden op FC Utrecht een goede optie!

Feyenoord - Utrecht odds

Speciale stortingsbonus voor wedden op Feyenoord – FC Utrecht

Svenbet heeft nu een hele goede stortingsbonus tot € 100. Je krijgt dus bij je eerste storting tot €100 een bonus van 100%! Om je bonus uit te keren moet je het hele bedrag (storting en bonus) tien keer rondspelen binnen een maand na activatie op odds boven 1.90. Svenbet heeft een zeer groot aanbod aan wedstijden en bets. Het grote aanbod samen met deze lekkere bonus is dus zeker de moeite waard. Kijk nu bij Svenbet en wed direct nog op Feyenoord – FC Utrecht.