Wedden op Feyenoord Vitesse en pak € 50 gratis

Gaston Dupont
29.09.2018

Op zondag 30 september is er de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse op de zevende speeldag in de Eredivisie. Vitesse heeft punten nodig met het oog op Europees voetbal, terwijl Feyenoord absoluut wil winnen om in het zog van Ajax en PSV te blijven. Nederlanders kunnen wedden bij Mr Green en voor € 50 aan Free bets krijgen. Hieronder leggen we je uit hoe je van deze promotie kan genieten en kijken we vooruit naar Feyenoord Vitesse.

Gratis € 50 bij je eerste bet van € 20

  • Registreer je account bij Mr Green door hier op de foto of banner te klikken.
  • Daarna kan je via iDeal, Mastercard of Visa geld storten.
  • Je eerste bet dient minstens €20 te zijn en op een minimum odd van 1.80.
  • Zowel bij verlies of winnende bet, krijg je 2 x €25 Free Bet.
  • Deze dien je binnen de 7 dagen te gebruiken en op min 1.80 odds.

Bookmaker Mr Green verwent u met quoteringen

Mr Green Nederland heeft beste quoteringen waardoor je eigenlijk geen andere bookmaker meer nodig hebt. De Mr Green site navigeert goed en snel, er is tweemaal een gratis weddenschap van 2x €25, een fantastische app en een heel groot wedden aanbod. Enkel jammer dat deze bookmaker niet beschikbaar is voor Belgen.

Voorbeschouwing Feyenoord Vitesse

Beste Bookmakers merkt dat Feyenoord de favoriet is tegen Vitesse met een notering van 1.50. De Rotterdammers hebben tot nu toe 5 verliespunten en prijken met 13punten op een gedeelde 2e plaats. Feyenoord heeft niet verloren in zijn laatste 7 wedstrijden, maar ook Vitesse is uit-spelend nog ongeslagen. Komt daar tegen Feyenoord verandering in of gaan ze winnen? Als ze winnen krijg je een notering van 6.00. Om in aanmerking te komen voor de Free Bets van 2x €25, dien je een notering van min 1.80 te hebben. Dus wedden op winst voor Feyenoord, lukt niet want de odd is te klein. Maar als je met een handicap werkt voor Feyenoord, dan is de odd al 2.28 wat wel lukt om te wedden