UEFA Final 8 toernooien in augustus!

Jeroen van den Berg
21.06.2020

Het lijkt er dan toch eindelijk van te komen. De Champions League komt terug in augustus. Een finalemaand met alleen maar topwedstrijden. Lees hier wat je kunt verwachten!

De returns van de achtste finales Champions League op 7 en 8 augustus

PSG, Atlético, Leipzig en Atalanta zijn al zeker van een plek in het Final 8 toernooi. Er zijn nog vier teams die doorstromen naar de kwartfinales. Deze worden beslist uit de returnwedstrijden die op 7 en 8 augustus worden gespeeld. Manchester City speelt thuis tegen Real Madrid en verdedigen een 2-1 voorsprong. Bayern verdedigt thuis een 3-0 overwinning op Chelsea. Juventus moet een 0-1 nederlaag van Lyon thuis goed zien te maken. Alle ogen zijn gericht op Barcelona dat verrassend gelijkspeelde tegen Napoli. Thuis zullen de Catalanen strijden om als laatste zich te plaatsen voor het Final 8 toernooi.

Voordat de wedstrijden gespeeld worden zal er al meer duidelijkheid zijn over de kwartfinales en halve finales. De loting hiervoor is gepland op 10 juli in Nyon. Je kan nu al wedden op welk team de Champions League zal winnen. Het wedden op voetbal is dus weer volop mogelijk en wij zullen je laten zien waar je kunt inzetten op het Final 8 toernooi.

Een maand vol finales in Portugal

De locaties van de returnwedstrijden van de zestiende finale zijn nog niet bekend maar het is wel al zeker dat de kwartfinales, halve finales en de finale in Portugal gespeeld gaan worden. De kwartfinales vinden plaat tussen 12 en 15 augustus. De halve finales vinden kort daarna plaats op 18 en 19 december. De Champions League finale staat gepland op 23 augustus in Lissabon.

Ook de Europa League gaat verder waar het gebleven is. Op 5 en 6 augustus worden de achtste finales gespeeld, gevold door de kwartfinales op 10 en 11 augustus. Direct na de kwartfinales van de Champions League vinden de Europa League halve finales plaats op 16 en 17 augustus. De grote finale staat gepland op 21 augustus.

Bij Wallacebet kun je nu al inzetten op de winnaar van de Champions League en Europa League. Als je meer wilt weten over deze bookmaker en de Wallacebet bonus, raden we je aan om onze Wallacebet ervaringen door te lezen. Laten we snel over de odds gaan.

Wie wint de Champions League?

© Wallacebet

De verwachting van de bookmakers

De aankomende wedstrijden liggen nog te ver in de toekomst om je de odds te geven. Maar wees niet getreurd, je kunt wel gewoon al inzetten op de winnaar. Omdat er nog een aantal achtste finales moeten worden gespeeld, liggen de odds nogal uit elkaar. Zo is de verwachting dat Chelsea de Cup met de grote oren wint volgens de online bookmakers vrijwel uitgesloten. Als je hier toch op wilt inzetten krijg en maar liefst 501 keer je inzet terug. Voor ze ook maar de kwartfinale kunnen bereiken, dienen ze eerst nog die 3-0 nederlaag tegen Bayern goed te maken. Die kans is natuurlijk erg klein.  Zowel City als Bayern wordt geziens als topfavoriet met odds van 4.0 voor Champions League winst. Paris Saint-Germain en Barcelona volgen met 6.0 en 8.50. Meer odds zie je in het schema hierboven.

De bookmaker bonus voor inzetten op de Europa en Champions League

Wedden op de Champions League of de Europa League is iets speciaals. Het maakt de wedstrijden vele malen spannender en als je hier dan ook nog eens een lekkere bonus bij kunt pakken is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Bij Wallacebet word je nu op je wenken bediend. Zodra je jouw eerste storting maakt, krijg je 100% welkomstbonus tot een bedrag van €120. Je moet hier wel de bonuscode bonuscode SBOOKX6W bij gebruiken. Hierdoor hoef je je bonus- en stortingsbedrag slechts zes keer rond te spelen. Maak nu gelijk gebruik van deze mooie bonus via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.