De finales van de PDC World Champions Darts met favorieten odds

Erik de Kort
26.12.2019

Nu de finale van de PDC World Cup of Darts steeds dichterbij komt, neemt de spanning toe. Met nog een groot aantal toppers in de strijd om het kampioenschap wordt het genieten de aankomende week.

Welke favorieten zijn nog in de race voor de Finales WK Darts?

Voordat we over de odds gaan moeten we natuurlijk weten welke topspelers er nog strijden om de wereldtitel. Wie zijn er afgevallen en ook welke Nederlanders spelen nog mee? We bespreken het allemaal en gaan ook nog over een mooie Svenbet bonus die goed van pas komt! De finale wordt op 1 januari gespeeld om 20.00 uur. We hebben dus nog een goede week darts voor ons en daarin volgen nog een aantal topwedstrijden. Op 27 december treden Simon Whitlock en Mervyn King het gelijk tegen elkaar op in het vervolg van de derde ronde. Ook hoopt de sensatie van dit jaar Fallon Sherrock de vierde ronde te behalen tegen Chris Dobey. Sherrock is de eerste vrouwelijke dartster ooi die zo ver in een eindronde is gekomen en verbaast elke wedstrijd. “s Avonds op de 27e zien we ook gelijk een aantal toppers in actie. Zo nemen Gerwyn Price en John Henderson het tegen elkaar op en zien we ook de nummer 1 van de wereld Michael van Gerwen zijn titel verdedigen tegen Stephen Bunting.

Op zaterdag zien we de Belgen Kim Huybrechts en Dimitri van den Bergh terug. Laatstgenoemde treedt aan tegen de grote Adrian Lewis. Een mooie wedstrijd dus. Om acht uur ’s avonds komt de tweede overgebleven Nederlander Jeffrey de Zwaan in actie tegen niemand minder dan Peter Wright in de vierde ronde. Op zondag 29 december beginnen de kwartfinales en op 30 december is het tijd voor de halve finales. Bij de verschillende betting sites kun je al inzetten op jouw favoriet voor de titel. Denk jij dat de titel opnieuw naar Michael van Gerwen gaat of wordt het dit jaar toch een Britse speler die dit grote toernooi wint? Een van onze favoriete Ideal Bookmakers heeft de odds klaar staan voor de favorieten om het toernooi te winnen. Laten we gelijk eens kijken wat zij geven voor een overwinning voor Van Gerwen. Wil je eerst meer lezen over deze bookmaker? Lees dan ook onze Svenbet review.

 

pdc odds outights favorieten

© Svenbet

Wie wordt de winnaar het PDC World Championship? De odds

Er is maar één echte favoriet als we de bookmakers bij Svenbet moeten geloven. Die favoriet is Michael van Gerwen. De enige darter met odds voor een overwinning lager dan 6.50 is de Nederlander uit Vlijmen. Als je nu inzet voor een eindoverwinning van Michael van Gerwen dan krijg je daar 1.72 voor. We zien de andere Nederlander Jeffrey de Zwaan ook in de top 5. Voor een overwinning van de Zwaan krijg je 17 keer je inleg terug.

De tweede op de lijst van favorieten is Gerwyn Price waar je 6.5 keer je inleg op krijgt. Gary Anderson staat momenteel op 13.00 terwijl Peter Wright op 15.00 staat. De enige overgebleven dame, Fallon Sherlock lijkt de finale niet te halen als we de bookmakers moeten geloven. Als zij de finale namelijk weet te halen krijg je hier 81 keer je inzet voor en mocht ze winnen dan zijn de odds hier 126.00 voor. Dit is overigens niet de hoogste quotering. Voor een eindoverwinning van John Henderson krijg je het dubbele. 251.00 staat er nu voor een toernooiwinst van Henderson.

De Svenbet bonus van 100% tot € 125

Inzetten op darts en andere sportwedstrijden en toernooien is nu wel heel interessant met Svenbet. Hier krijg je nu als nieuwe speler een 100% welkomstbonus tot een bedrag van maar liefst €125!. Je hebt al recht op de 100% bonus bij een minimale storting van €30. Met de bonus code SBOOKX6 pak je de bonus direct mee bij jouw storting. Je speelt je bonus volledig vrij binnen dertig dagen door je gestorte en bonusbedrag zes keer in te zetten op odds van minimaal 2.00. Klinkt goed toch? Via de link ga je direct naar Svenbet!