Geef Jupiler League Avond extra Spanning met € 150 Bonus!

Peter Groen
22.03.2018

Op vrijdagavond speelt nummer 2 NEC thuis tegen De Graafschap terwijl nummer 3 Fortuna Sittard in eigen huis Cambuur ontvangt. Belangrijke duels in de strijd om rechtstreekse promotie naar de Eredivisie en eveneens een interessante wedden aangelegenheid. Nederlanders en Belgen kunnen nu namelijk als nieuwe klant bij Bet777 tot € 150 gratis inzet pakken! Wij leggen je uit hoe en blikken vooruit op beide duels middels een korte voorbeschouwing.

Hoe pak ik tot € 150 Gratis bij Bet777?

  • Klik op een van de Bet777 aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Erna wordt je storting direct verdubbeld met een max. bonus van € 150.
  • Zet bonusbedrag 3x in op odds van 1.70 of hoger binnen 30 dagen tijd.
  • Hierna is je bonusgeld omgezet in echt geld! Betaal uit of speel door!

Nu bij Bet777 aanmelden

Speel door en geniet mooie extra´s!

Bovenstaande Bonus is van ongekend goed niveau, omdat je de bonus maar 3x hoeft in te zetten om om te zetten in echt geld. Na deze bonus wachten er nog vele andere promoties op jou en ook geniet van je goede quoteringen. We hebben Bet777 daarnaast aan onze Beste Bookmakers lijst toegevoegd omdat het een zeer groot wedden aanbod heeft en een prima Nederlandstalige website en support. Het behoort dan ook zeker tot de beste Voetbal Gokken Sites en het feit dat het tot de Bookmakers iDeal behoort is natuurlijk ook een grote plus.

Voorbeschouwingen NEC en Fortuna

Door puntverlies uit bij Cambuur zag NEC haar voorsprong op Fortuna slinken tot 4 punten. Na de winter werden sowieso al veel punten verspeeld en met de afwezigheid van Kadioglu en Groeneveld wordt het er niet makkelijker op. De Graafschap mist echter ook 5 spelers en NEC verloor thuis nog geen duel. Een overwinning is noodzakelijk en de 1.50 odd vinden wij dan ook niet slecht. Gelijkspel is 4.55 en winst De Graafschap 5.45. Fortuna is onder nieuwe trainer Hofland nog ongeslagen (3 winst en 3 gelijk) en wil ook absoluut winnen. Het mist weliswaar Schuurs, Vidigal en Kojic vanwege interlandverplichtingen maar kan dit prima opvangen. Cambuur heeft daarnaast een slechte reeks in Sittard en ziet een lange busreis tegemoet. Ook Fortuna zien wij winnen en met een 2.05 odd is dit ook direct aantrekkelijk om op in te zetten. Gelijkspel is 3.50 en winst Cambuur 3.35. Wat verwacht jij van deze ronde? Speel bij Bet777 en zet in met € 150 Gratis!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet777!
Bet777 Bonus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.