WK kwalificatie: Wedden op Frankrijk – Kazachstan

Erik de Kort
09.11.2021

De grote competities liggen vanwege de WK kwalificatiewedstrijden even stil. Toch valt er weer genoeg te beleven. Frankrijk – Kazachstan is een van de wedstrijden van het weekend. Wint de koploper van Kazachstan?

Frankrijk uit op eerherstel

Didier Deschamps verloor de laatste wedstrijd tegen Spanje in de Nations League en dus willen de Fransen natuurlijk het thuispubliek trakteren op een galavoorstelling om het een en ander recht te zetten. Frankrijk staat op de eerste plaats met twaalf punten en heeft al drie punten voorsprong op nummer twee Oekraïne dat een wedstrijd meer heeft gespeeld. Frankrijk zit niet in de meest lastige poule maar heeft toch ook al zes verliespunten. De Fransen wonnen drie keer en speelden eveneens drie keer gelijk. Er werd nog niet verloren en dat geldt ook voor Oekraïne dat slechts één wedstrijd won. Het lijkt erop dat Frankrijk niet zo veel heeft te vrezen. De enige ploeg die meer dan eens in de poule wist te winnen is Finland. Het lijkt in ieder geval een poule te zijn waar er veel punten worden verspeeld.

Het Franse elftal bestaat uit 23 spelers waarbij er vier wijzigingen zijn doorgevoerd ten opzichte van de wedstrijd tegen Spanje. Maignan en Varane haakten geblesseerd af en Kanté en Coman keren weer terug bij de selectie. Na de wedstrijd tegen Kazachstan staat Finland te wachten in Helsinki. Dan zal ook bekend worden of Frankrijk zich al kan plaatsen voor het WK in Qatar. De bookmaker van dienst is dit keer Betcity waar je natuurlijk alle informatie over vindt in onze Betcity review.

Mag Kazachstan hopen op een punt?

Kazachstan staat laatste in de groep en heeft met een wedstrijd meer gespeeld al vier punten achterstand op Bosnië-Herzegovina dat vijfde staat en het eerder op zaterdag tegen Finland opneemt. Het doelsaldo van Kazachstan is daarbij ook flink in de min. Het Kazachstaanse team wist al dat het een lastige klus zou worden en lijkt de hoop al opgegeven te hebben. Ook de beste bookmakers lijken Kazachstan geen kans te geven. De meest bekende speler in het Kazachstaans elftal is Baktiyar Zaynutdinov, de man van Spartak Moscow met een transferwaarde van zo’n 3,5 miljoen. De rest van de spelers van Talgat Baysufinov zitten daar ver onder. Baysufinov won nog geen enkele match van de acht wedstrijden op de bank bij Kazachstan. Tegen Frankrijk lijkt het hem opnieuw niet te gaan worden.

Frankrijk topfavoriet tegen Kazachstan

© Betcity

De odds bij Frankrijk – Kazachstan

Als je bij Betcity gaat wedden dit weekend pak je als zowel nieuwe speler als reeds geregistreerde speler een € 10,00 freebet voor elke € 30,00 die je stort. Dat is natuurlijk altijd welkom. Wel blijkt dat inzetten op Frankrijk wint niet zo heel veel oplevert. Hier krijg je namelijk 1.05 voor voorlopig, tenzij er nog een odds boost aankomt. Winst van Kazachstan staat op maar liefst op 45.00. Daarbij levert ook een gelijkspel nog 15.00 op. De freebet is overigens niet de enige bonus bij deze bookmaker. Je leest er van alles over op de  Betcity bonus pagina.