WK Finale Frankrijk Kroatië 200% tot €100 extra

Gaston Dupont
12.07.2018

Zondag wordt de WK finale gespeeld om 17u en Frankrijk of Kroatië zal de Cup in de lucht steken. Wat een WK vol verrassingen was dit! Denk je dat Kroatië voor een stunt kan zorgen? Voor Nederlanders en Belgen is er een BetFirst bonus voor handen van 200% tot €100. We zullen deze promotie bespreken en blikken vooruit op het titanen duel Frankrijk Kroatië.

WK Finale : 200% tot € 100 promo

  • Meld je aan door hier op de button of foto van BetFirst te klikken.
  • Storten kan via Bancontact, iDeal, Visa, MasterCard, Skrill, PayPal,…
  • Na je storting krijg je dan de 200% tot maximum €100 promo.
  • Voor de maximum bonus, dien je min €50 te storten.
  • De bonus vrijspelen kan door je storting en bonus 3 x in te zetten.
  • De min odds van de weddenschappen dienen 1.40 te zijn.
  • In totaal krijg je 30 dagen de tijd.

Voorbeschouwing Frankrijk Kroatië

Bijna  niemand van de Beste Bookmakers Nederland had verwacht dat dit de WK finale zou worden: Frankrijk Kroatië. Frankrijk was dan wel één van de favorieten, maar dat was niet het geval voor Kroatië. Dit WK van de verrassingen, kan wel eens een verrassende winnaar opleveren als de Kroaten winnen.

Frankrijk is de favoriet bij de BetFirst App en krijgt een notering van 1.95 voor winst. Kroatië heeft dan weer een hoge odd van 4.70 achter hun naam staan. We verwachten dat Frankrijk weer het anti-voetbal zal spelen, waarmee Deschamps veel kritiek krijgt. Ook de Franse pers is het niet eens met het defensieve spel, maar het levert hen tot nu toe wel een finale plaats op. De Kroaten overtuigden in de groepsfase, maar nadien sputterde de motor. Ze hadden in de eliminatierondes telkens penalties of verlengingen nodig. Door onze BetFirst ervaringen raden we je aan om je hier in te schrijven en een bet te plaatsen.

BetFIRST Welkomstbonus

Over de auteur