Zet in op Frankrijk Peru en win de Jackpot

Gaston Dupont
20.06.2018

Frankrijk speelt tegen Peru zijn tweede wedstrijd op dit WK. Frankrijk gaat op zoek naar de zege om zekerheid te krijgen over de kwalificatie, terwijl Peru absoluut moet winnen om nog kans te maken. 1xBet heeft zowel voor nieuwe als reeds bestaande spelers een dagelijkse Jackpot, plus nieuwe spelers uit België en Nederland hebben ook nog eens recht op een exclusieve welkomstbonus van 100% tot €130. We zullen beide promoties bespreken en een voorbeschouwing op Frankrijk Peru geven.

Hoe kan ik de 1xBet Jackpot winnen?

  • Klik hier op de 1xBet banner en meld je aan.
  • Je kan geld storten via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard.
  • Bet voor minstens €2 op een WK wedstrijd naar keuze.
  • Hoe meer € je speelt, hoe meer je tickets je krijgt.
  • Vandaag kan je een Samsung Galaxy S9 winnen.

Nieuwe wedder bij 1xBet: €130 exclusief

Nieuwe spelers uit Nederland en België kunnen zich inschrijven en dienen bij de registratie de exclusieve code 1x_3838 gebruiken. Storten kan je doen via allerlei manieren zoals Bancontact, iDeal, Mastercard, Neteller, Skrill. De stortings bonus 1xBet is 100% tot €130 en je dient 5 maal je bonus in te zetten op min odds van 1.40. Enkel Combinatie wedstrijden met minimaal 3 events tellen mee om deze bonus vrij te spelen. Daarna dien je nog eenmaal je gestort bedrag in te zetten op een bet van 1.10. De maximale winst uit deze bonus bedraagt 130 euro.

Voorbeschouwing Frankrijk Peru

De Bet Sites verwachten dat Frankrijk deze wedstrijd makkelijk zal winnen en geven een odd van 1.60 voor Franse winst. Als je denkt dat Peru, de topfavoriet aan het wankelen kan brengen, dan levert je dat 6.65 op. Zelf een gelijkspel heeft een hoge odd van 4.24. Frankrijk imponeerde niet tegen Australië, dus een verrassing van Peru is wel mogelijk. Want Peru kreeg kans op kans tegen Denemarken, maar verloor jammer genoeg. Wil je al onze bookmakers vergelijken, neem dan zeker een kijkje op onze hoofdpagina.

Over de auteur