Franse Beker: € 50 Free

Gaston Dupont
05.01.2019

Wedden op de Franse beker kan je extra geld opleveren als je dit doet bij Mr Green. Er zijn talrijke duels waar je op kan wedden en net zoals in elk ander land, verrassen de amateurploegen soms de grote Ligue 1 ploegen. Als je in Nederland woont, krijg je van Mr Green 2 Free Bets met een totale waarde van € 50. Lees verder als je de details wilt weten.

Spektakel en Vuur in de Franse beker

Mr Green geeft spectaculaire quoteringen aan sommige Ligue 1 ploegen, maar voor een verrassing en beste quoteringen kan je beter wedden op een amateurploeg. Niemand verwacht dat Pontivy het grote Paris Saint Germain zal uitschakelen, maar als het toch gebeurt dan krijg je een notering van 41.00. Realistischer zijn weddenschappen op Stade Pontivyen tegen Guingamp of Schiltigheim tegen Dijon. De notering is 15.00 voor winst van Pontivyen tegen Guingamp de laatste in de competitie Ligue 1. Voor Schiltigheim krijg je 12.50, tegen het ook al zwak acterend Dijon.

Er zijn twee manieren die populair zijn onder de Beste Bookmakers wedders om te wedden op een bekerronde. De eerste is kijken naar een ploeg uit de hoogste reeks die niet zo sterk aan het presteren is zoals Guingamp en Dijon en dan op de tegenstander wedden. De andere manier is om topploegen en ploegen die in vorm zijn te selecteren, en dan combinatieweddenschappen te maken.

Beker Frankrijk

Franse Beker – Combinatie

Als voorbeeld kan je wedden bij Mr Green Nederland op Angers, Amiens, Niort, Montpellier, Nancy, Metz, Lyon, Marseille, Monaco en Lille. In dit geval heb je een combinatieweddenschap met 10 verschillende ploegen en krijg je de quotering van 20.00. Dit is zeker niet slecht, maar met elk bijkomende wedstrijd dat je selecteert is de kans groter dan je verliest. Daarom gaat onze voorkeur uit een 1 wedstrijd per bet.

Cup Frankrijk: € 50 bij Mr Green

Enkel Nederlanders kunnen zich inschrijven bij Mr Green en als je een eerste weddenschap doet van minimum 20 euro op een evenement van + 1.80, zal je 2 free bets ontvangen. Je ontvangt dit ongeacht het resultaat van je eerste bet. Elke free bet heeft een waarde van 25 euro en je dient deze binnen de zeven dagen te gebruiken. Enkel de nettowinst die je uit deze twee free bets haalt, wordt op je spelers account bijgeschreven. Als je wilt wedden op de Franse beker, zorg dan dat de minimum notering 1.80 is. We wensen jullie veel succes en dat de verrassingen in de Franse Cup jullie veel geld mag opleveren.