Wedden op Roland Garros 2021: Wie wint de French Open?

Erik de Kort
08.06.2021

Op zondag wordt de finale in de French Open alweer gespeeld. Dat geeft je de mogelijkheid om nu al vast in te zetten op de mogelijke winnaar? Wij zullen hier de favorieten van het mannentoernooi voor je uitlichten, en gaan over de odds van Roland Garros 2021.

Hoe is het toernooi tot nu toe verlopen?

Het grootste graveltoernooi van het jaar begon op 24 mei. De French Open werd vorig jaar voor de 13e keer gewonnen door Rafael Nadal. Nadal versloeg eerst in de halve finale Diego Schwartzmann en won in de finale met 0-3 van Djokovic. Alle zeven wedstrijden van Nadal werden in drie sets gewonnen. Ook dit jaar is Nadal van de partij. Het toernooi verloopt voor Nadal opnieuw goed, Nadal, de koning van het gravel won opnieuw al zijn wedstrijden vrij gemakkelijk in drie sets. Op woensdag staat de kwartfinale te wachten tegen Diego Schwartzman.

Het is niet alleen Nadal dat een goede indruk maakt. Ook Novak Djokovic draait een prima toernooi. Hoewel Djokovic vijf sets nodig had tegen de Italiaan Musetti staat de Servier ook op donderdag in de kwartfinale. De Italiaan Berretini is hier zijn tegenstander. Djokovic kwam in de vierde ronde 0-2 achter maar wist het tij te keren door de laatste drie sets met 6-1,-6-0 en 4-0 te winnen. Hoewel de beste bookmakers met name spreken over Nadal en Djokovic, zijn er toch ook nog een aantal gegadigden om de finale te bereiken.

Outsiders voor de toernooiwinst

Als we kijken naar de finale zien we sowieso Nadal en Djokovic tussen de favorieten staan. Toch staat Rolland Garros toch ook bekend om de verrassingen. Het kan voor Nadal wel zijn vijfde French Open overwinning op rij worden, dat lijkt dus geen verrassing meer te worden, maar wie weet. De Griek Stefanos Tsitsipas is één van de andere namen die de bookmakers Belgie zien als outsider voor het winnen van de French Open. Alexander Zverev wordt ook genoemd net als Daniil Medvedev. Stefanos Tsitsipas speelt in de kwartfinale tegen Medvedev. Een van deze twee zien we dus terg in de halve finale. Laten we kijken wat de noteringen zijn voor de mogelijke finalisten van Roland Garros.

Wedden op Roland Garros 2021 odds

© Unibet

De odds van de bookmakers

De top vijf bij Unibet bestaat uit de namen die we net genoemd hebben. Rafael Nadal voert de lijst aan met 1.60 keer je inzet. Novak Djokovic volgt met zes keer je inzet. Kort achter Djokovic zien we Tsitsipas terug met 7.00. Daarna lopen de odds hard omhoog. Alexander Zverev staat nog op 10.00 maar voor Daniil Medvedev staan de odds al op 24.00. Denk jij dat Rafael Nadal de vijfde French Open op rij wint? Vergeet trouwens niet onze Unibet ervaringen door te lezen. De odds pak je door op de link te klikken.