Fulham – Liverpool en Everton – Chelsea met € 250 online

andre
15.03.2019

Na Champions League en Europa League is het dit weekend ook weer tijd voor de reguliere competities. Zoals bijvoorbeeld de Premier League in Engeland. Daar wachten er dit weekend met Fulham – Liverpool en Everton – Chelsea twee krakers op ons. En die laten je ook weer winnen bij Circus – met sterke quoteringen op het voetbal en tot € 250 als gratis weddenschap. Liverpool heeft de leiding in het klassement aan Manchester City verloren, maar heeft enkel 1 punt achterstand. Alles is dus nog mogelijk, zeker na winst tegen Bayern in de Champions League. Fulham heeft geen van zijn laatste 5 wedstrijden gewonnen en speelt tegen de degradatie.

Everton is op dit moment 11de in het klassement en heeft maar 1 van de 5 laatste wedstrijden gewonnen. Bij Chelsea zijn dat er 3 op 5, maar belangrijker is dat zij een wedstrijd minder hebben gespeeld dan hun concurrentie. Met 3 extra punten kunnen zij Arsenal bijbenen en naar de 4de plaats in het klassement klimmen. Everton wil dan weer de grijze middenmoot in het klassement verlaten. Alle 4 ploegen hebben dus een duidelijk doel en willen winnen. Maar wie is jou favoriet? Supporter je ploeg via een van de beste goksites voetbal online.
Quoteringen voor de Premier League bij bookmaker Circus

Fulham – Liverpool en Everton – Chelsea bij Circus

Liverpool is tegen Fulham duidelijk gefavoriseerd. Op dit moment wacht er een quotering van 1.26 op je voor winst. Voor Fulham ligt deze bij 10.80, hoewel de ploeg thuisvoordeel heeft. Zien we een wedstrijd zonder winnaar, dan ontvang je een quotering van 6.18. Ongeveer 100 verschillende weddenschappen zijn beschikbaar op deze wedstrijd bij Circus. Net als voor Everton – Chelsea. Hierbij is Chelsea de grote favoriet met een notering van 1.91. Wint Everton, dan wachten er odds van 4.04 op je. Een gelijkspel is ook relatief waarschijnlijk met een quotering van 3.60. Deze weddenschappen zijn ook beschikbaar via de Circus App. Daar vind je het beste van online weddenschappen, maar dan voor je smartphone.

Circus biedt je tot € 250 voor je eerste storting

Zin om een eerste keer te storten bij bookmaker Circus voor Fulham – Liverpool en Everton – Chelsea? Volg dan onderstaande button naar de site van de bookmaker. Bovenaan rechts kun je nu een online sportwedden account aanmaken. Nu is het mogelijk om een eerste keer geld te storten in je account. Kies voor een storting van tenminste € 10 om aanspraak te maken op de Circus stortingsbonus. Het percentage ligt bij tot 100% van je stortingbedrag.

  • Klik op de button naar de Circus homepage
  • Registreer rechts boven je online account
  • Stort een bedrag van minstens € 10 in je account
  • Speel je stortingsbedrag op odds van 1.50 of meer
  • Tot € 250 wachten op je als gratis weddenschappen

Maximaal kun je zo € 250 ontvangen. Dit maximum bedrag is heel wat hoger dan bij de meeste andere bookmakers. De gratis wedden zonder storting zijn 7 dagen beschikbaar. In die periode moet het bedrag worden ingezet tegen een quotering van minstens 1.50. Maak nu je account aan en win met de odds voor de Premier League bij Circus!