Wedden op Genk Anderlecht en pak €150 extra

Gaston Dupont
12.09.2018

Racing Genk speelt oogstrelend voetbal en Anderlecht wisselt briljant voetbal af met mindere momenten. Wat kunnen ze in een onderling duel? Wedders uit België kunnen zich inschrijven bij Bet777 en hun storting verdubbelen dankzij de 100% tot € 150 promotie. We kijken vooruit op de Jupiler Pro League wedstrijd Genk Anderlecht en lichten deze welkomstactie toe.

Genk Anderlecht: promo tot €150

  • Registreer je account door hier op de foto of banner te klikken.
  • Storten kan je daarna doen via Bancontact, Visa, Mastercard of een andere optie.
  • Voor de maximum bonus te ontvangen, dien je min €150 te storten.
  • Vrijspelen kan al door je bonus driemaal in te zetten.
  • Weddenschappen met odds van +1.70 tellen hiervoor mee.
  • In totaal krijg je 30 dagen de tijd.

De topper onder de bookmakers bonussen is de Bet777 Bonus. Het bedrag van 150 euro is groot en de voorwaarden zijn heel goed. Slechts driemaal je bonus inzetten is veel beter dan wat andere beste bookmakers aanbieden. Ook de minimum notering scoort beter dan wat de meesten vragen, en je krijgt ook nog eens 30 dagen hiervoor.

Voorbeschouwing Genk Anderlecht

Volgens de jarenlange expertise en Bet777 ervaringen is Genk de favoriet tegen paars-wit. De Limburgers krijgen in het eigen Cristal Arena de odd van 1.86 voor winst. Anderlecht heeft een hoge odd van 3.70 om de punten mee te nemen. Een gelijkspel tussen de nummer 1 en 2 levert je dan weer 3.85 op. Anderlecht liet punten liggen in Brugge en thuis tegen Antwerpen en hebben hierdoor 13 op 18. Genk speelde tweemaal gelijk en dit tegen Sint Truiden en Kortrijk. Beide ploegen willen absoluut winnen zodat ze met een goed gemoed Europa in kunnen. We verwachten dat Anderlecht de rug zal rechten en deze wedstrijd zal winnen. Met een odd van 3.70 krijg je heel veel waarde en is dit zeker een gok waard.

 

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet777!
Wedden Genk Anderlecht

Over de auteur