Met Genk – Anderlecht beginnen we aan de Pro League Play-Offs

andre
29.03.2019

Deze week is het weer feest voor voetbalfans in België, omdat de Play-Offs van de Jupiler League beginnen. Wij presenteren daarom de wedstrijd tussen Genk en Anderlecht op onze site. Welke ploeg is het beste in vorm na het reguliere seizoen? Genk heeft in de laatste 5 competitiewedstrijden maar 1 keer gewonnen, 3 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren. Voor Anderlecht ziet dat er beter uit met 4 keer winst en 1 gelijkspel. Met meer dan 700 verschillende weddenschappen op de match biedt 1xBet een interessant aanbod voor alle Belgische fans. 1xBet Nederland is niet beschikbaar -Nederlanders wedden best via een van onze in Nederland beschikbare bookmakers, zoals BetFIRST en Bet 777.

1xBet stortingsbonus: € 130 voor je eerste storting

Ook tijdens de Play-Offs in België wacht er een fantastisch welkomstaanbod op je. Volg onze link naar de homepage van de bookmaker. Nu kun je een account inschrijven bij 1xBet. Volg de stappen van de bookmaker tot je account klaar is. Nu is het tijd voor je eerste storting. 100% van je stortingsbedrag worden je aangeboden als bookmaker bonus. In plaats van € 100 bedraagt het maximum bedrag van deze bonus met onze exclusieve bonuscode 1x_3838 zelfs € 130.

Je stortingsbedrag moet minstens € 1 bedragen. De 100% zijn beschikbaar tot € 130. Stort je meer dan € 130, dan ontvang je nog altijd het maximum bedrag van € 130. Voordat de 1xBet bonus kan worden gebruikt, moet het bedrag 5 keer worden gespeeld met combinatieweddenschappen. Daarbij moeten er minstens 3 selecties met minimale odds van 1.40 worden gespeeld. Daarna is het belangrijk dat je ook het stortingbedrag nog 1 keer moet rondspelen. Hiervoor bestaat er een quotering van 1.10.
Genk tegen Anderlecht wedden bij online bookmaker 1xBet

Quoteringen Genk – Anderlecht bij bookmaker 1xBet

Al was Genk de laatste weken niet in de beste vorm, ze zijn toch favoriet om de wedstrijd te winnen. Zo wacht er op dit moment een quotering van 1.82 op je voor winst van Genk. Als Anderlecht wint, dan bedragen de odds 4.00. En voor een gelijkspel ontvang je 4.04 keer je inzet. Daarbij zijn er over 700 weddenschappen beschikbaar met de beste quoteringen. Wed bijvoorbeeld op de exacte score van de match. Voor een 1-0 ontvang je een notering van 8.50. Draaien we hetzelfde resultaat om, dan bedraagt de quotering 15.00. Voor een gelijkspel zonder doelpunten liggen de odds ook bij 15.00. Wordt het eerste doelpunt met het hoofd gescoord, dan bedraagt de quotering 6.00. Een directe vrije trap levert zelfs odds van 20.00 op. Voor een own goal ligt de notering van de bookmaker bij 25.00. Wed dus nu op Genk – Anderlecht en de Play-Offs in België bij 1xBet!

Over de auteur