Pro League Play-Offs: Genk tegen Antwerp op weg naar de titel?

andre
02.05.2019

Leider Genk tegen ploeg in vorm Antwerp – morgen wacht er een spannende wedstrijd in de Jupiler Pro League. Racing Genk heeft uit de voorbije 5 wedstrijden 12 punten gepakt. Met 13 op 15 doet Antwerp het zelfs nog iets beter. En Antwerp zit op maar 3 punten van Club Brugge, dat tweede staat. Kunnen ze deze tweede plaats nog afsnoepen van Club? Bij de voetbal gokken sites zoals bij Unibet vind je in elk geval een duidelijke favoriet. Wat je er wel vindt – een stortingsbonus van 300%, een fantastische applicatie en sterke odds voor de wedstrijd!

Unibet stortingsbonus: Pak tot € 120 met 300%

Nieuwe klant bij Unibet? Met een percentage van 300% wacht daar een bijzonder attractieve stortingsbonus. Het maximaal bedrag van € 120 ontvang je dus al voor een eerste storting van € 40. De exclusieve bonus scoort dus punten voor zowel het hoge percentage alsook het maximale bedrag. En om deze bonus te winnen moet je enkel deze stappen volgen:

  • Klik op de button beneden en ga naar de site van Unibet
  • Via ‘registreer’ boven rechts maak je je account aan
  • Stort een bedrag tot € 40 in je online wedden account
  • Ontvang 300% van je stortingsbedrag als wedden bonus
  • Speel de Unibet bonus binnen de 30 dagen 3 keer rond

Minimaal moet je € 10 storten om een bonus te ontvangen. Hierbij is wedden met iDeal spijtig genoeg niet mogelijk. Wel heb je de keuze uit bijvoorbeeld Skrill, Neteller of Bancontact voor je eerste storting. Stort je € 40, dan ontvang je al de maximale bonus van € 120. Deze moet nu binnen de 30 dagen 3 keer worden rondgespeeld. Er bestaat een minimale quotering van 1.40 om aan deze condities te voldoen. Voor de maximale bonus van € 120 moet je dus € 360 rondspelen. En dit binnen de 30 dagen na je eerste storting. Percentage en maximaal bedrag van dit aanbod liggen dus hoog. En ook de bonuscondities zijn niet te moeilijk. Naast de online weddenschappen vind je bij Unibet ook een gebruikersvriendelijke applicatie.
Wed op Genk tegen Antwerp in de Play-Offs bij bookmaker Unibet online

Unibet App: Mobiel wedden op Genk – Antwerp

Leider Genk is een duidelijke favoriet in deze wedstrijd. Daardoor ligt de winstquotering voor Racing bij 1.55. Wint Antwerp als outsider, dan liggen de odds met 6.00 heel wat hoger. De notering voor een gelijkspel ligt met 4.40 ook nog hoog. Meer dan 140 verschillende selecties zijn beschikbaar – en je kunt de wedstrijd ook volgen via Unibet TV. Daarnaast kun je natuurlijk ook inzetten via de Unibet App. Deze sports App is beschikbaar voor iPad, iPhone en voor Android. Je hebt de keuze uit pre-match-weddenschappen en live-weddenschappen. Meer dan 10.000 evenementen kunnen per jaar worden gestreamt via Unibet TV – en dat ook op je smartphone. Wed dus nu mobiel of online op de Play-Offs in België. Steun je favoriete ploeg in de wedstrijd tussen Genk en Antwerp in de Jupiler Pro League bij Unibet!

Over de auteur