Inzetten op Genk Brondby en €5 gratis voor Gent

Gaston Dupont
22.08.2018

Voor de wedstrijd Gent Bordeaux geeft Betway een Free Bet weg van €5 als je voor €5 wed op de wedstrijd van de Gentenaars. Deze actie en promotie is er enkel voor Belgische spelers. Nieuwe wedders krijgen een bonus van 100% tot €100. We blikken voor uit beide wedstrijden en leggen je de actie plus bonus uit.

Betway: Nieuwe wedders krijgen 100% tot €100

  • Registreer je bij Betway door hier op de banner of foto klikken.
  • Je kan storten via oa Bancontact, Visa, Mastercard.
  • Daarna dien je slechts 6x je bonus rond te spelen.
  • Weddenschappen met 1.70 noteringen tellen mee.
  • Je krijgt hiervoor 90 dagen de tijd..

Naast deze Betway bonus is er ook nog een promotie voor de wedstrijd Gent Bordeaux. Als je hier voor minstens € 5 wedt, dan krijg je een Free Bet van € 5. De minimum notering van de eerste weddenschap dient 1.50 te zijn. Daarna krijg je een Free Bet van €5 en de netto winst hieruit krijg je als cash uitbetaald. Onze Betway ervaringen zijn super omwille van de Nederlandstalige website, goede promoties, wedden aanbod en bonus.

Voorbeschouwing Genk en Gent

Beide Belgische ploegen zijn favoriet om de zege thuis te houden. Genk speelt tegen Brondby en krijgt een notering van 1.70 voor een Genkse zege. Een gelijkspel hier levert je 3.80 op en als Brondby met de zege aan de haal gaat, ontvang je de odd van 4.33. Genk speelt goed voetbal en heeft dit seizoen nog niet verloren. In de andere partij liggen de odds dichter bij elkaar. De Beste Bookmakers zien dat Gent een notering heeft van 2.20 tegen Bordeaux. De Fransen krijgen dan weer 3.25 voor de zege, terwijl een puntendeling 3.10 is. Gent is al 5 thuis wedstrijden ongeslagen en heeft een goede kans tegen Bordeaux. De Fransen hebben 2 van hun laatste drie wedstrijden verloren. Waag je kans en schrijf je nu in.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Betway!
Gent Bordeaux Wedden