Genk Brugge € 5 Free

Gaston Dupont
01.11.2018

De topper van de Jupiler Pro League wordt op zaterdag 3 november afgewerkt tussen Racing Genk Club Brugge. De nummer 1 en 2 kruisen de degens om 18u en zullen onderling uitmaken wie de sterkste van dit moment is.  Betway heeft voor nieuwe Belgische wedders een bonus van 100% tot € 100 en voor de bestaande wedders wacht er een € 5 Free Bet op hen. Lees er hier alles over.

Schrijf je in en pak 100% tot € 100

Nieuwe wedders uit België die zich inschrijven bij Betway kunnen genieten van een fantastische Betway  bonus 100% tot € 100. Om de maximum bonus in de wacht te slepen, dien je eerst een storting te doen en dit kan via Bancontact, Visa of MasterCard. Als je de maximum bonus wilt, dien je dus 100 euro of meer te storten. Het vrijspelen kan al door zesmaal je bonus in te zetten en dit op minimum odds van 1.70. Je hebt tijd zat om hier in te slagen, want je krijgt 90 dagen de tijd.

Voorbeschouwing Genk Brugge € 5 gratis

Racing Genk nam op woensdag afstand van Antwerp in een spektakelstuk waar de scheidsrechter toch een hoofdrol in speelde. Van een 2-0 achterstand ging Racing Genk in de tweede helft op en over Antwerp 2-4. Maar ook in Brugge eiste de scheidsrechter en de VAR de hoofdrol op, waarna Club met 4-0 won van KVO.

Racing Genk heeft momenteel 33 punten op 39 en verloor nog niet. De Limburgers staan op de eerste plaats, gevolgd door Brugge met een kloof van drie punten. Club verloor enkel op Standard met 3-1 en zal zijn beste beentje moeten voorzetten als ze dit Genk willen verslaan. De beste bookmakers zien dat Genk de favoriet is met een 2.00 notering. Club Brugge krijgt slechts een 3.40 quoteringen. Ook een gelijkspel heeft beste quoteringen met 3.75 odds. Als je een weddenschap plaats, dan krijg je in ieder geval een goede waarde als je bet winnend is. Krijg 5 euro Free als je een single weddenschap van minstens € 5 hebt geplaatst op deze wedstrijd. Hou er wel rekening mee dat de minimum odd 1.50 dient te zijn. Als je hieraan voldoet, ontvang je de Free Bet binnen de 24uur op je account.

Gent Bordeaux Wedden