Wedden op de Pro League wedstrijden van zaterdag 9 januari

Jeroen van den Berg
06.01.2021

Nadat eerder deze week Genk en ook Beerschot al in actie kwamen zien we ook op zaterdag weer vier mooie wedstrijden om op in te zitten. Welke dit zijn en de bijbehorende odds zie je hieronder.

Zulte Waregem – Moeskroen

Met drie overwinningen in de laatste vijf wedstrijden begint het er weer een beetje op te lijken bij Zulte. Antwerp, Cercle en Eupen werden verslagen maar er werd wel verloren van Sint -Truiden. Tegen Anderlecht speelde Zulte met 2-2 gelijk. Het is Zulte met name Gianni Bruno die opvalt. Bruno lijkt het verschil in de meeste wedstrijden te maken voor Franky Dury en zijn ploeg.

Moeskroen staat op de laatste plek en heeft in 19 wedstrijden slechts 17 punten gepakt. Hoewel er wel recentelijk nog twee keer werd gewonnen van Beerschot als Standard, worden er met name veel goals weggegeven. Zowel Mechelen, Leuven, Waasland Beveren en Sint-Truiden wisten allemaal twee keer te scoren. Het probleem ligt bij Moeskroen dus met name in de defensie. Wedden bij de beste bookmakers op deze wedstrijd doe je met goede odds. Zulte Waregem is favoriet met 1.86 en voor Moeskroen staan de noteringen op 4.30, een gelijkspel geeft je 3.55 bij Betfirst. Alle informatie over deze bookmaker lees je in onze Betfirst ervaringen.

Cercle Brugge – Eupen

Nummer 17 van de Eerste Divisie Cercle probeert thuis eindelijk weer eens te winnen. De laatste overwinning is zes wedstrijden geleden en thuis werd er voor de laatste keer gewonnen op 17 oktober. Bijna drie maanden later komt Eupen op bezoek. Van Eupen werd er op 3 oktober met 1-2 gewonnen. Dit keer zijn de odds vrijwel gelijk bij de bookmakers. Het thuisspelende Cercle heeft lichtjes het voordeel met 2.48 tegenover 2.78 voor Eupen. Wedden op een X doe je met 3.55. Eupen heeft een overwinning hard nodig, maar Cercle net zo hard. Wie gaat er winnen?

Wedden op Kortrijk – Genk

Drie dagen na de wedstrijd tegen Eupen staat voor Genk al de lastige uitwedstrijd tegen Kortrijk op het programma. Genk is bij de bookmakers favoriet om deze wedstrijd te winnen want je krijgt 2.15 keer je inzet als je wedt op de nummer twee van de Pro League. Voor Kortrijk krijg je 3.40 en dat is net iets meer dan een gelijkspel waar je 3.45 voor krijgt. Kortrijk kan met een overwinning de top vijf induiken maar of dat gaat lukken tegen Genk is nog maar de vraag. Laten we de laatste wedstrijd van deze zaterdag erbij pakken.

9 januari odds jupiler league zaterdag odds

©Betfirst

De beste odds bij Oostende – Sporting de Charleroi

De laatste wedstrijd van zaterdag is die tussen Oostende dat tiende staat en nummer drie Charleroi. Laatstgenoemde staat op zes punten achterstand van koploper Brugge. Charleroi zal er dus alles aan doen om dichterbij de koploper te komen en het enige wat ze daarbij kan helpen is een overwinning. Voor zo’n overwinning krijg je 2.55 keer je inzet. Het verschil met de thuisploeg Oostende is niet eens zo heel groot. Hier krijg je 2.70 voor. Zoals bij de meeste wedstrijden op deze zaterdag levert een gelijkspel weer het meeste op. Hier krijg je namelijk 3.45 voor.

Wij zetten in op Charleroi die zich willen revancheren voor de verloren wedstrijd tegen Antwerp aan het einde van het jaar. Vier schitterende wedstrijden met goede mogelijkheden voor sportwedden België, we wensen je veel plezier bij (het inzetten op) deze wedstrijden.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.