Het Jupiler weekend trapt af met Genk – AS Eupen op vrijdag 30 oktober

Jeroen van den Berg
29.10.2020

De nummer acht tegen de nummer 12. Genk is al vijf wedstrijden ongeslagen en lijkt de weg naar boven ingeslagen te hebben. Wordt tegen Eupen de derde overwinning op rij gepakt?

Goede reeks van Genk

De start van het seizoen liep het nog niet echt maar inmiddels lijkt Genk zijn draai gevonden te hebben. De laatste nederlaag was op 14 september tegen Beerschot. Het werd een 5-2 nederlaag maar alle wedstrijden hierna werd er toch minimaal een punt gepakt. De laatste twee wedstrijden werd er gewonnen. Tegen Gent als Charleroi pakte Genk drie punten. In beide wedstrijden werd het 2-1. Daar zit gelijk het gevaar in bij Genk. De verdediging is niet altijd even zeker. De laatste keer dat “de nul” werd gehouden was op 23 augustus tegen Standard. Elke keer wedstrijd sindsdien weet de tegenstander het net dus te vinden.

Van de afgelopen tien onderlinge wedstrijden wist Genk er zeven te winnen. Eupen won slechts één keer en dat zal Genk natuurlijk vertrouwen geven voor dit duel. Drie spelers zitten in de lappenmand bij Genk. Bryan Heynen, Junya Ito en Rubin Seigers kunnen niet aantreden voor dit duel tegen Eupen. Oefenmeester Jess Thorup kijkt met vertrouwen uit naar deze wedstrijd maar weet toch ook dat het weer eens tijd wordt geen tegengoal weg te geven. Gaan de online bookmakers NL uit van een overwinning van Genk? Je leest het nadat we Eupen hebben besproken en pakken dan gelijk de Speedybet bonus erbij.

 

Heeft Eupen wat in te brengen tegen Gent?

Uit de onderlinge resultaten hoeft Eupen natuurlijk niet veel hoop te putten, maar dat betekent niet dat de Eupenaren volstrekt kansloos zijn. De laatste weken is er namelijk een verbetering te zien in het spel. Gent, Antwerp en Anderlecht beten zich de laatste maand al stuk op Eupen en ondanks dat er ook verloren werd van Cercle Brugge maakt Eupen wat ons betreft zeker een kans om het Genk lastig te maken. De overwinning tegen Moeskroen zal ongetwijfeld vertrouwen hebben gegeven. Het werd 2-0 voor Eupen door goals van Jonathan Heris en Knowledge Musona. We pakken de noteringen erbij die we bij Speedybet hebben gevonden. We gaan zo over de bonus maar als je eerst nog wat meer wilt weten over deze bookmaker, lees dan zeker eens onze Speedybet review.

Wedden op Genk tegen Eupen met super odds

© Speedybet

De odds en bonus bij deze wedstrijd

Wedden op de Jupiler League doe je natuurlijk met goede odds. Die hebben we voor je gevonden bij Speedybet waar ze verwachten dat Genk de beste papieren heeft. Voor wedden op Genk krijg je 1.74. De odds lopen flink op als je inzet op een gelijkspel (4.00) of Eupen (4.15). Mocht je denken dat Genk niet wint in eigen huis van Eupen kun je dus goede zakendoen door hierop in te zetten.

We hebben je beloofd om ook over de bonus van Speedybet te gaan. Houd er wel rekening dat je bij deze bookmaker enkel maar kunt storten met Trustly, maar zodra je dit doet dan pak je wel 100% tot € 200. Het grote voordeel van Trustly is dat de stortingen en uitbetalingen direct worden verwerkt. Zo kun je dus binnen een paar seconden beginnen te spelen en staan je uitbetalingen net zo snel op je rekenen. Wil je nog snel inzetten op deze wedstrijd en die mooie bonus meepakken, klik dan op de link!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.