Zet €5 in op Genk Fola Esch en krijg €5 gratis

Gaston Dupont
25.07.2018

In de tweede voorronde van de Europa League speelt Genk tegen het Luxemburgse Fola Esch. Racing Genk weet wat het te doen staat als ze dit jaar Europees voetbal willen spelen. Betway maakt deze wedstrijd nog wat extra spannend door een Free Bet van €5 te geven bij een bet van minstens €5 euro. Daarnaast hebben ze voor nieuwe wedders uit België een bonus van 100% tot €100.

Nieuw bij Betway: 100% tot €100

  • Klik hier op de foto of banner van Betway en registreer je.
  • Storten kan je doen via Bancontact, Visa of een andere manier.
  • Om de max bonus te verkrijgen, dien je min €100 te storten.
  • Bonus vrijspelen kan door 6x je bonus in te zetten.
  • De min noteringen dienen 1.70 te zijn.
  • In totaal krijg je hiervoor 90 dagen.

Deze Betway bonus is een van de beste bonussen die beschikbaar is voor de Belgische spelers. Daarnaast doen ze ook heel veel promoties zoals de €5 Free bet als je wedt op een van wedstrijden zoals Genk Fola Esch.

Betway €5 Free Bet

Eenmaal je een wedder bent bij Betway, kan je genieten van talrijke promoties. Wil je graag een Free Bet van € 5? Dan hoef je enkel voor  minstens 5 euro in te zetten op de wedstrijd van Racing Genk tegen Fola Esch. De minimum notering dient echter wel 1.50 te zijn. Binnen de 24uur ontvang je dan een Free Bet van €5. Deze €5 Free Bet dien je dan binnen de 7 dagen in te zetten op een wedstrijd van de Eerste Klasse A. De maximum winst die je uit de Free bet kan halen is €20.

Voorbeschouwing Genk Fola Esch

De beste bookmakers hebben overal Genk als favoriet voor deze Europese wedstrijd. De Genkenaars krijgen een odd van 1.16 achter hun naam, terwijl hun Luxemburgse opponent een quotering krijgt van 12.00. Als je op Genkse winst wedt, dan kom je niet in aanmerking voor de Free Bet van €5. Je kan wel wedden op een handicap -1 en dat krijgt een odd van 1.53, dit houdt dan in dat Genk met 2 doelpunten verschil dient te winnen. Als Nederlanders willen wedden op deze wedstrijd, dan kunnen ze een kijkje nemen op  Bet Sites Nederland om een geschikte bookmaker en bonus te vinden.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Betway!
Wedden Genk Fola Esch

Over de auteur